Εχει υπάρξει ο εκπρόσωπος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα, Χρίστο Στόιτσκοφ και Ριβάλντο, ενώ εκείνος ανακάλυψε μέσω βίντεο τον Λιονέλ Μέσι και τον πρότεινε στους “μπλαουγκράνα”.

Τώρα, μέσω της πλατφόρμας fieldoo.com, το σάιτ που προσπαθεί να φέρει σε επαφή ατζέντηδες και ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο και παρομοιάζεται με το facebοοκ και το Linkedin, αναζητεί νέα ταλέντα και αυτά μπορεί να προέρχονται από το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα τους δώσει την ευκαιρία να βρουν συμβόλαιο με ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν ή της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία.

Το Minguella Challenge είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους πάνω από 50.000 χρήστες του fieldoo.com σε 190 χώρες και αν τα καταφέρουν θα μπορέσουν να αγωνιστούν και να ανταγωνιστούν στο πλάι μερικών εκ των καλύτερων παικτών του κόσμου.

Ο Μινγκέγια θα επιλέξει τους χρήστες του fieldoo.com που θα υποβάλλουν τη συμμετοχή τους έως την 1η Νοεμβρίου έως ότου και τρέχει ο διαγωνισμός και εκείνοι θα κληθούν να περάσουν δοκιμαστικά σε επαγγελματικούς συλλόγους της Ισπανίας από τις 15-30 Δεκεμβρίου και αν πείσουν θα υπογράψουν συμβόλαιο και θα εκπροσωπηθούν από τον Μινγκέγια.

Πηγή: sentragoal.gr