Facebook Pixel Τον λένε Μάρκους και είναι πλέον καλά!
| 2013-09-23 10:20:00

Τον λένε Μάρκους και είναι πλέον καλά!

Τον λένε Μάρκους και είναι πλέον καλά!

Από την αμφισβήτηση και την «κόλαση» του Αμβούργου ο Μάρκους Μπεργκ βρήκε στον ΠΑΟτη χαμένη του αυτοπεποίθηση και τα γκολ και ευελπιστεί σε κλήση στην Εθνική του ομάδα.

Από την «κόλαση» και την απόλυτη αμφισβήτηση που βίωσε τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία και το Αμβούργο, ο Μάρκους Μπεργκ φαίνεται πως βρήκε την Ιθάκη του στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας πλέον αγώνα με τον αγώνα την κλάση του και τις πτυχές του ταλέντου του, για το οποίο ενδιαφέρθηκε πριν από 8 χρόνια μέχρι και ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Πάνω απ' όλα, όμως, ο Σουηδός στράικερ δείχνει να έχει βρει ξανά τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και την επαφή με τα δίχτυα που είχε απωλέσει την τελευταία διετία, με αποτέλεσμα να αναζητήσει λύσεις ακόμη μέχρι και μέσω... ψυχολόγου, προκειμένου να ανακτήσει την πίστη του στις δυνατότητές του.

Ο Μάρκους είναι εδώ και είναι πλέον... καλά. Και φιλοδοξεί να γίνει καλύτερος από ποτέ, βάζοντας ξανά στις σωστές... ράγες την καριέρα του που είχε εκτροχιαστεί, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στην εθνική Σουηδίας (τελευταία κλήση του στις 16 Οκτωβρίου 2012, στο ισόπαλο 4-4 με τη Γερμανία στο Βερολίνο, όπου δεν αγωνίστηκε).

Οι καλές εμφανίσεις του (με αποκορύφωμα την προχθεσινή κόντρα στον ΟΦΗ) και τα δύο γκολ που έχει σημειώσει στις πρώτες πέντε στροφές της Super League δεν έχουν περάσει... απαρατήρητες από τον oμοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας, Ερικ Χαμρέν, ο οποίος (όπως τονίζουν οι συμπατριώτες του) σχεδιάζει πλέον να στείλει κάποιον από τους συνεργάτες του (πιθανότατα τον βοηθό του Μάρκους Αλμπακ) για να παρακολουθήσει διά ζώσης σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού την πρόοδο του Μπεργκ. Και να τσεκάρει κατά πόσον έχει φτάσει πλέον στο απαιτούμενο επίπεδο, για να επανέλθει στις εθνικές κλήσεις σε κάποιο από τα επόμενα ματς της Σουηδίας.

Ο Μπεργκ δηλώνει απόλυτα ενθουσιασμένος από τις συνθήκες και τη ζεστασιά που έχει βρει απ' όλους στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Εχει ήδη βρει το σπίτι στη Βούλα (λατρεύει τη θάλασσα), στο οποίο θα παραμείνει η οικογένειά του (η σύζυγός του Ζοζεφίν, η κόρη του Ζολί και ο νεογέννητος γιος του) τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2017.

Και φιλοδοξεί μέσω του Παναθηναϊκού να «αναγεννήσει» σε απόλυτο βαθμό την καριέρα του, δίνοντας απαντήσεις σ' όλους όσοι τον χαρακτήριζαν τελειωμένο. Κι αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ο 27χρονος Σουηδός στράικερ έχει κάνει ήδη το πρώτο μεγάλο βήμα προς τη μεγάλη επιστροφή.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags