Μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος νίκησε εντός έδρας τον Άρη με 1-0, με τον Κατσίκη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Οι Βολιώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δικαίως φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε χέρι, ενώ για τους «κίτρινους» το μόνο θετικό ήταν η επιστροφή του Νταβίντ Αγκάνθο.
 

Δεν είδε το πέναλτι...

Οι δύο ομάδες μπήκαν φορτσάτες στον αγωνιστικό χώρο και από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως θα δούμε ένα πολύ ωραίο μας. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο τέταρτο, ωστόσο την πρώτη ευκαιρία την είχε ο Άρης στο 17' με το αδύναμο αλλά κοντινό σουτ του Τριανταφυλλάκου που κατέληξε στην αγκαλιά του Γκίτκου. Μετά από αυτή την φάση ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο, μέχρι το 32'. Τότε το γήπεδο.. σηκώθηκε στο πόδι, καθώς ο Κατσιαρός έκανε το σουτ εντός περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Τσουμάλη, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Τελικά, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, παρότι ο δραστήριος Μπρέσκα απείλησε με ένα πολύ ωραίο σουτ στο 44'.

Καθάρισε η... χρυσή αλλαγή!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε και πάλι καλύτερα, ωστόσο από το 60' μέχρι το 70' δεν είδαμε καθόλου ματς, καθώς οι δύο προπονητές έκαναν όλες τις αλλαγές τους, με τον Άρη να ρίχνει στο ματς και τον Νταβίντ Αγκάνθο. Ο έμπειρος επιθετικός παρότι μπήκε... ορεξάτος, δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα, ενώ αποδείχθηκε και... γκαντέμης, καθώς στο 74' έγινε το 1-0! Σκόρερ ήταν ο Κατσίκης, ο οποίος με συρτό σουτ σημάδεψε πρώτα το δοκάρι και μετά τα δίχτυα, λίγα μάλιστα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος και δίνει έτσι ένα μικρό προβάδισμα στον Βόλο ενόψει της ρεβάνς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας (83' Πινδώνης), Ολίσε (58' Κατσίκης), Μπρέσκα, Ακόστα, Καπετάνος, Γκούρμα (64' Γιενγκά).

Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Καραγκούνης, Τσουμάλης, Έλσνερ, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σουνάς (67' Νταμαρλής), Ιμπέχ (60' Αγκάνθο), Καραγιάννης (72' Μανιάς), Αγγελούδης.