Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του. Ο κόσμος του Βόλου ξέρει ποδόσφαιρο και αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται από τους παίκτες μου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δυστυχώς για μας αυτή η ομάδα που φτιάχνεται δεν είχε τα πατήματα και χάσαμε ένα ημίχρονο. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός Βόλου να είχε σημαντικότερο προβάδισμα για την πρόκριση, να είχε μεγαλύτερο σκορ. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν αυτή η ομάδα που έπρεπε να ήμασταν και δεν πιέσαμε όπως θέλαμε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα παρουσιάστηκε όπως θέλαμε. Επαιξε από πλάγια, από κάθετα, έκανε ευκαιρίες και πίεσε απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να είναι τελευταία στη Σούπερ Λίγκα, αλλά έχει παίξει περισσότερα επίσημα παιχνίδια από εμάς.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι θα είναι η ομάδα που θα πάρει την κατηγορία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για το αν είναι 100% έτοιμος ο Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι σε καλό δρόμο. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε την Γλυφάδα και να πάμε στο επόμενο βήμα. Για να είμαστε 100% έτοιμοι θα πρέπει να περάσουν κάποια παιχνίδια. Αλλά τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για να κερδίσει».

Για τον Άρη: «Ξέραμε τον Άρη. Εχει βαριά φανέλα, μεγάλη ιστορία, περνάει όμως πολλά προβλήματα. Δεν είναι ο Άρης που έπαιζα κάποτε αντίπαλος. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να δημιουργηθεί».

Για την πρόκριση: «Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να καθαρίσει την πρόκριση από τώρα. Όμως να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να είναι σε τέτοια κατάσταση που θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσα στον Άρη».

Για τον Στάθη Ρόκα: «Δεν νομίζω ότι έχει σοβαρό πρόβλημα. Έγινε η αλλαγή του περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Για να μην το ρισκάρουμε».