Facebook Pixel E. Mίχος για Σαβιόλα: Κράτησε μέχρι να... θυμώσει!
| 2013-09-29 12:48:00

E. Mίχος για Σαβιόλα: Κράτησε μέχρι να... θυμώσει!

E. Mίχος για Σαβιόλα: Κράτησε μέχρι να... θυμώσει!

O Ολυμπιακός χρειάστηκε χθες στη Νέα Σμύρνη να περάσει μια ώρα για να κάνει... κατανοητά τα αυτονόητα. Γράφει ο Ευάγγελος Μίχος.

Σε ένα ματς που από το πρώτο λεπτό φαινόταν πως του έδινε την... πολυτέλεια να το καθαρίσει νωρίς, ώστε μετά να κάνει συντήρηση εν όψει Αντερλεχτ, αυτός σπαταλούσε τον χρόνο του σε άνοστες κι ανούσιες επιθετικές προσπάθειες. Ακόμη και όταν έφτανε λίγο πριν από το γκολ, «καιγόταν» στην αφέλεια των επιθετικών (βλέπε Ολαϊτάν).

Αυτή τη χαρακτηριστική άνεση (του στυλ: φέτος θα περνάμε για πλάκα από παντού) που έβγαλαν οι «ερυθρόλευκοι» και στο Αγρίνιο, χθες βράδυ δεν την πλήρωσαν γιατί ο Σαβιόλα αποφάσισε να φανεί -έστω και για λίγο- συνεπής με τη μεγάλη φήμη που τον ακολουθεί δημιουργικά και εκτελεστικά (μία ασίστ, ένα γκολ). Τέτοια ματς το «κουνέλι» τα καθαρίζει στο... σβηστό, ακόμη και όταν κάποιοι από τους συμπαίκτες του δεν μπορούν να έχουν αντίστοιχη επιλογή...

Εκείνος που φαίνεται να παραμένει στην... άγνοια κινδύνου που τον διακρίνει είναι ο Μίτσελ, ο οποίος παραλίγο να κάνει την τρίτη σερί γκέλα, χωρίς μάλλον να αντιλαμβάνεται πως κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό κρίνεται απαγορευτικό. Αφήνοντας βαριά χαρτιά -όπως ο Μήτρογλου- έξω, ακροβατεί. Εκτός κι αν είναι ο μόνος στους νταμπλούχους που δεν έχει καταλάβει πως δεν τυγχάνει και της μεγαλύτερης αποδοχής στο λιμάνι.

Ο Πανιώνιος σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να περιμένει τίποτε περισσότερο χθες. Ο Ολυμπιακός φυσικά και δεν είναι Παναθηναϊκός, παρά τις παιδικές ασθένειες που εμφάνισαν οι «ερυθρόλευκοι» και στη Νέα Σμύρνη, οπότε αργά ή γρήγορα θα έπεφτε στο καναβάτσο. Μέχρι να... θυμώσει ο Σαβιόλα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags