Facebook Pixel B. Σαμπράκος: Ο ΠΑΟ εξαργυρώνει το λαχείο «Κλωναρίδης»!
| 2013-09-30 11:08:00

B. Σαμπράκος: Ο ΠΑΟ εξαργυρώνει το λαχείο «Κλωναρίδης»!

B. Σαμπράκος: Ο ΠΑΟ εξαργυρώνει το λαχείο «Κλωναρίδης»!

Ήταν εντυπωσιακό, όχι απλώς «υποσχόμενο» το ντεμπούτο του Βίκτορα Κλωναρίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.

Σε αυτό το συμπέρασμα θα κατέληγε οποιοσδήποτε άθροιζε την αγωνιστική απραξία, την πίεση για καλό ξεκίνημα και την αίσθηση της αμφιβολίας που είχε ο 21 ετών μεσοεπιθετικός σχετικά με το αν τον «πιστεύει» ή όχι ο προπονητής του αναφορικά με την ετοιμότητά του για συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι.

 

Δεν υπήρχε αμφιβολία σχετικά με το αν ο Κλωναρίδης έχει ή όχι ποιότητα προδιαγραφών Παναθηναϊκού. Η ποιότητά του είναι υψηλότερων προδιαγραφών από αυτές που φέρει η σημερινή έκδοση του Παναθηναϊκού, αυτή που συναρμολογήθηκε με την ανάγκη της συρρίκνωσης του προϋπολογισμού λειτουργίας του. Αν υπήρχαν ερωτήσεις σχετικά με τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ, ήταν αυτές που αφορούσαν την πιθανή φθορά που του είχε προκαλέσει η «κατάψυξη» στη Λιλ και το πέρασμα από τη Μουσκρόν και την ψυχοπνευματική του κατάσταση με το «πισωγύρισμα» της επιστροφής στην Ελλάδα.

 

Ο «κανονικός» Κλωναρίδης είναι της «κάνω τη διαφορά» κατηγορίας για τον σημερινό Παναθηναϊκό, όπως καλά κατάλαβε ο Γιάννης Αναστασίου στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Η δική του συμμετοχή δεν ήταν σε προτεραιότητα, αφού τέτοια έχουν οι μεταγραφές, κάποιες εκ των οποίων κόστισαν και περισσότερο και πρέπει να «δικαιολογηθούν». Ο Αναστασίου όμως έχει ήδη δείξει, στην υπόθεση του Μέντες, ότι αυτό δεν λειτουργεί αποτρεπτικά στην αντίληψή του. Αν ο Κλωναρίδης αρπάξει τις ευκαιρίες, είναι περίπου βέβαιο ότι θα καθιερωθεί. Κι αν αυτό συμβεί, ο Παναθηναϊκός θα βγει ευεργετημένος από μία μεταγραφή που ακόμη κι ο ίδιος δεν «πίστεψε» και «επικοινώνησε» όσο της «άξιζε».

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags