Facebook Pixel Μήνυση Θωμά σε Κούγια, τα πρακτικά της κατάθεσης ζήτησε ο Πιλάβιος!
| 2013-10-02 19:21:00

Μήνυση Θωμά σε Κούγια, τα πρακτικά της κατάθεσης ζήτησε ο Πιλάβιος!

Μήνυση Θωμά σε Κούγια, τα πρακτικά της κατάθεσης ζήτησε ο Πιλάβιος!

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ζήτησε τα πρακτικά της δικης από την χθεσινή κατάθεση του Αλέξη Κούγια για να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες κατά του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει «βρώμικο πρόεδρο»!

Συγκριμένα είχε δηλώσει για τη συνομιλία Μπέου - Πιλάβιου στις 3 Μαρτίου 2011 για τον Ζαχαριάδη τα εξής: «Είναι βρώμικη συνομιλία. Και πιο βρώμικος ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Αντί να του πει, τι θες ρε και με παίρνεις τηλέφωνο... Ο σύνδεσμος της εγκληματικής οργάνωσης με τον Πιλάβιο είναι αδιάρρηκτος, γι' αυτό εκπλήσσομαι. Έπρεπε να είναι και άλλοι κατηγορούμενοι.

Μήνυση από Θωμά Μητρόπουλο σε Κούγια

Την «απάντηση» ο κ. Πιλάβιος την πήρε όταν ήρθε η σειρά του δικηγόρου του Θωμά Μητρόπουλου. Συγκεκριμένα ο Νίκος Αντωνιάδης τόνισε πως θα δώσει ο ίδιος τα πρακτικά στο Σοφοκλή Πιλάβιο, διότι ο εντολέας του σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά του κ. Κούγια για τα υποστήριξε εχθές εναντίον του χαρακτηρίζοντας με τα εξής: Ο Μητρόπουλος είναι ο εμπνευστής της παράγκας. Ποτέ δεν βγήκε στο προσκήνιο, δεν έγινε πρόεδρος της ΕΠΟ. Απέφευγε τη δημοσιότητα. Δυστυχώς ταυτίστηκε με την παρανομία στο ποδόσφαιρο. Σε μία στιγμή έγινε ο νονός του ελληνικού ποδοσφαίρου.  

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags