Facebook Pixel Βαρούχας στον sportdog: "Τι ακύρωσε ο άνθρωπος;"
| 2013-10-06 09:15:00

Βαρούχας στον sportdog: "Τι ακύρωσε ο άνθρωπος;"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Βαρούχας στον sportdog: "Τι ακύρωσε ο άνθρωπος;"

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλάει στον Sportdog για τα σφάλματα της διαιτησίας που φωνάζει η ΑΕΚ στο ματς με το Περιστέρι. «Επαναλαμβανόμενα λάθη οι βοηθοί-Καλός ο Βάτσιος», τόνισε.

«Στη φάση του 27' κακώς ακυρώνεται το γκολ του Πόποβιτς. Η φάση είναι πεντακάθαρη και δεν χωράει καμία συζήτηση. Δεν ακυρώνεται τέτοιο γκολ! Την ώρα που ο παίκτης της ΑΕΚ ακουμπάει και παίρνει την μπάλα με το κεφάλι, καλύπτεται κανονικά! Μάλιστα καλύπτεται από 2 παίκτες! Απορώ πως ο βοηθός δεν τους έχει δει. Μπροστά του ήταν. Ο τερματοφύλακας εν τω μεταξύ το δέχεται κανονικά αφού πάει και μαζεύει την μπάλα απ' τα δίχτυα χωρίς να διαμαρτυρηθεί», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Βαρούχας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φάση που η Ένωση ζήτησε πέναλτι στο γκρέμισμα του Πλατέλλα από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

«Καταρχάς, πρέπει να πούμε ότι η μπάλα είναι διεκδικήσιμη. Ούτε ο Πλατέλλας έχει την μπάλα, ούτε ο Ψύχος. Ο τελευταίος κάνει έξοδο, και τα δύο του χέρια πάνε στην μπάλα και βρίσκει τον παίκτη της ΑΕΚ με το πόδι. Ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι», τόνισε.

Για ο ακυρωθέν γκολ του Τσουκαλά στο δεύτερο μέρος δήλωσε πως ήταν σωστή απόφαση. «Όσο για το οφσάιντ στον Πλατέλλα στο 56', είναι άλλη μία λανθασμένη απόφαση. Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης, φεύγει μέσα από ένα σύμπλεγμα παικτών, οπότε καλύπτεται κατά τη διάρκεια που γίνεται η μπαλιά και κακώς τον έκοψε ως οφσάιντ ο βοηθός», είπε ο καθηγητής διαιτησίας για τη φάση που ξεσήκωσε τον πάγκο της ΑΕΚ και τους οπαδούς της.
Καταλήγοντας ο κ. Βαρούχας υπογράμμισε: «να έχετε υπόψιν, ότι ο Βάτσιος είναι καλός διαιτητής. Οι βοηθοί του όμως στην Καλλιθέα υπέπεσαν σε επαναλαμβανόμενα λάθη. Όπως έμαθα παραπέμφθηκαν. Και πάλι όμως η ζημιά έγινε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags