Facebook Pixel «Ελλάδα είμαστε, δε μας φοβίζει κανένας»
| 2013-10-10 18:30:00

«Ελλάδα είμαστε, δε μας φοβίζει κανένας»

«Ελλάδα είμαστε, δε μας φοβίζει κανένας»

Καμία ομάδα, δεν φοβίζει την Εθνική μας, όπως τόνισε ο Σιόβας, με τον Τοροσίδη να τονίζει, πως υπάρχει η ποιότητα που χρειάζεται, για να πάρουμε την πρόκριση. 

Πρώτα μίλησε ο Τοσροσίδης, που δήλωσε πως: 
«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, όπως και όλα τα προηγούμενα, κόντρα σε μία αρκετά δυνατή ομάδα. Δεν έχει καμία σημασία που εκεί τους κερδίσαμε, έχουν παίκτες με ποιότητα, πρέπει να προσέξουμε αρκετά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε.

Όταν περιμένεις ένα αποτέλεσμα, εκτός από το δικό σου, τότε τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα, όμως εμείς, πρέπει να συγκεντρωθούμε σε εμάς, να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και αν έρθει το άλλο αποτέλεσμα, έχει καλός.

Είμαστε μεγάλη ομάδα, από το 2004 και μέχρι τώρα, είμαστε διαρκώς μέσα στις 12 κορυφαίες ομάδες, με εξαίρεση το '06, ήμασταν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, έχουμε κατακτήσει ένα Ευρωπαϊκό το 2004 και γενικά έχουμε αλλάξει επίπεδο. Είτε τώρα, είτε τον Νοέμβριο, πιστεύω πως θα πάρουμε την πρόκριση».

Από την μεριά του ο Σιόβας είπε πως:

«Θέλουμε νίκη και στα δύο παιχνίδια και θα ευχηθούμε για μία γκέλα της Βοσνίας παράλληλα, για να πάρουμε την απευθείας πρόκριση. Αν αυτό δεν έρθει όμως, τότε υπάρχει πίστη στην ομάδα, πως και μέσα από τα μπαράζ, θα πάρουμε την πρόκριση για την Βραζιλία. Καμία ομάδα δεν μας φοβίζει, ούτε καν η Γαλλία, εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και ξέρουμε πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες»  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags