Με μια προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Βέροια. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Αγκάνθο, Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Ψυχογιός.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Νίκος Τσουμάνης, καθώς και ο ανέτοιμος Βασίλης Τριανταφυλλάκος (προέρχεται από τραυματισμό).
Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της η αποστολή της ομάδας μας θα μεταβεί οδικώς στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.
Όλοι μέσα για το δεύτερο «διπλό»!
| 18/10/13 - 16:53
Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς πήρε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Βέροια και άφησε εκτός αποστολής μόνο τον τραυματία Τριανταφυλλάκο και τον τιμωρημένο Τσουμάνη.
