Facebook Pixel Την ...άκουσαν με Περπινιάδη οι ΑΕΚτζήδες! (AUDIO)
| 2013-10-21 12:00:00

Την ...άκουσαν με Περπινιάδη οι ΑΕΚτζήδες! (AUDIO)

Την ...άκουσαν με Περπινιάδη οι ΑΕΚτζήδες! (AUDIO)

Γιατί δεν έπαιξε χθες στο ΟΑΚΑ ο ανανεωμένος ύμνος της ΑΕΚ; Ποιο παλιό μεγάλο χιτ έπαιξε στη θέση του και ...τρέλανε όλο το γήπεδο; Διαβάστε κι ...ακούστε στον σκύλο!

Μεγάλη κουβέντα έγινε τις τελευταίες ημέρες για τη διασκευή του παλιού ύμνου της ΑΕΚ. Αν σας διαφεύγει η είδηση, ο Μίμης Παπαϊωάννου μπήκε ξανά στο στούντιο και με τη βοήθεια του μπουζουκιού του Χρήστου Νικολόπουλου, ηχογράφησε το τραγούδι που είχε συνθέσει ο αείμνηστος Στέλιος Καζαντζίδης για την Ένωση το καλοκαίρι του 1971.

Ο ανανεωμένος ύμνος με τη βοήθεια σύγχρονης "ηλεκτρικής" ενορχήστρωσης έγινε αποδεκτός από μια μερίδα, ενώ άλλους δεν τους ενθουσίασε και τόσο.

Πάντως, στο ματς της ΑΕΚ με τον Άγιο Νικόλαο για την 4η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής δεν ακούστηκε η νέα version του "σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια", αλλά η ...παλιά!

Φαίνεται πως στην Ένωση δεν αλλάζουν τη συνταγή, γιατί όπως και να το κάνουμε, ο νέος μπορεί να είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι ...αλλιώς.

Μάλιστα, στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΟΑΝ, από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ έπαιξε άλλο ένα παλιό τραγούδι, το οποίο είχε γίνει πολύ μεγάλο χιτ για τους οπαδούς της Ένωσης στα 60's.

Οι ΑΕΚτζήδες την ...άκουσαν με Βαγγέλη Περπινιάδη και του ύμνου που είχε συνθέσει ο τελευταίος για τον μεγάλο Κώστα Νεστορίδη. Τον μάγο της μπάλας.

"Σαν τον Νεστορίδη κανένας δεν θα βγει να λέει πως η μπάλα εκεί θα καρφωθεί", τραγουδούσε ο Περπινιάδης. Έφερε και γούρι το τραγούδι, αφού ο Πόποβιτς που έψαχνε αν βάλει γκολ από στημένη φάση, σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ...

Ακούστε το τραγούδι που έπαιξε στο ΟΑΚΑ... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags