Facebook Pixel Ζήτησε... συγγνώμη ο Νάνο!
| 2013-10-21 19:33:00

Ζήτησε... συγγνώμη ο Νάνο!

Ζήτησε... συγγνώμη ο Νάνο!

Ο Νάνο έχασε τον Ρομέου στη φάση του 2-1 και με δηλώσεις του ζήτησε συγγνώμη για την ήττα από τον Πανθρακικό.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στη τηλεόραση της Nova:

"Κοιτάξτε νομίζω ότι το παιχνίδι το ξεκινήσαμε καλά και θα έλεγα ότι μέχρι και το 0-1 εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας, κάναμε επιθέσεις επικίνδυνες για τον αντίπαλο, αλλά είχαμε δυστοκία. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι δεχθήκαμε το γκολ, το οποίο επίσης αυτό ήταν το οποίο έδωσε το τελικό αποτέλεσμα, πιστεύω όμως ότι είναι ένα πράγμα το οποίο έχει περάσει, πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε τα πράγματα να τα κάνουμε καλύτερα στο μέλλον, στους επόμενους αγώνες".

Για το αν έπαιξε αρνητικό ρόλο ο ενθουσιασμός της νεανικής ομάδας του Παναθηναϊκού:

"Όχι, θα έλεγα ότι ακριβώς η εμφάνιση και η ώθηση που υπήρχε σήμερα έδειχνε ότι ξεκινήσαμε με σκοπό τη νίκη, πηγαίναμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, είναι άλλωστε αυτό το χρέος μας που πρέπει να το εκτελούμε κάθε βδομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι στις στημένες φάσεις χρειαζόμασταν περισσότερη προσοχή, καθώς επίσης και στο γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα είχε παίκτες, οι οποίοι κάνανε πολύ καλές κεφαλιές. Η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί. Όσον αφορά το δεύτερο γκολ θεωρώ ότι το λάθος είναι δικό μου, ελπίζω ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί και ζητάω συγγνώμη απ' την ομάδα και απ' τους φιλάθλους γι' αυτό".

Για το πως μπορεί να επουλωθεί η ανοιχτή πληγή που άνοιξε για τον Παναθηναϊκό:

"Το χτύπημα όντως είναι δύσκολο γιατί στο μυαλό της ομάδας και στο μυαλό των φιλάθλων υπήρχε μόνο η νίκη ιδιαίτερα μετά το προηγούμενο αποτέλεσμα της ήττας με τον ΠΑΟΚ. Δε θα έλεγα ότι υπάρχει άλλος τρόπος από το να συνεχίσουμε την πολλή δουλειά, τη σκληρή δουλειά και να βάλουμε μπρος πλέον για νέες επιτυχίες, για νέες νίκες, να είναι αυτή η τελευταία που χάνουμε βαθμούς στην έδρα μας".

Για το αν γίνονται ακόμη πιο δύσκολες οι δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον Εργοτέλη:

"Θα έλεγα ότι αρχικά θα πρέπει να σκεφτούμε τον αγώνα του Σαββάτου με τον Εργοτέλη και να κυνηγήσουμε τη νίκη. Όσον αφορά τον δεύτερο αγώνα, τον επόμενο αγώνα πάλι με τον Εργοτέλη, αυτόν θα πρέπει να τον δούμε αργότερα, αρχικά όμως θα πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags