Ο Κοστίν Λάζαρ είπε αρχικά: «Είμαι πραγματικά λυπημένος, ήθελα και οι δυο ομάδες να πάνε στο Μουντιάλ. Αφού τα πράγματα ήρθαν έτσι όμως, ο καθένας μας θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Το αβαντάζ των Ελλήνων είναι η εμπειρία, η καλή τακτική και η ομοιογένεια του γκρουπ. Νομίζω, όμως, ότι είναι μια αναμέτρηση 50-50 και θα φανεί εκείνες τις μέρες ποιός θα εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματά του».
Για την συνύπαρξή του με τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ που θα βρει απέναντί του το Νοέμβριο, υποστήριξε: «Θα προσπαθήσουν να μ´ εκνευρίσουν κι εγώ είμαι μόνος μου, ενώ εκείνοι πολλοί! Κι εγώ όμως θα κάνω τα πάντα να τους πανικοβάλλω!»

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης του απάντησε πρώτος: «Θα του σπάσουμε τα νεύρα! Θα χει πλάκα που βρισκόμαστε κάθε μέρα μετά το ματς! Η κλήρωση είναι στα μέτρα μας πάντως και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σοβαρά».

Ο Σωτήρης Νίνης με το γνωστό του χιούμορ τόνισε: «Να προσέχει ο Κοστίν τα τάκλιν μου! Είναι πολύ καλός παίκτης και δεν τον θέλω αντίπαλο! Η Ρουμανία είναι μια καλή ομάδα, η κλήρωση είναι όμως στα μέτρα μας. Πιστεύω θα προκριθεί αυτός που θα δείξει ότι το θέλει πιο πολύ»…

Και όμως σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχει και ο πάντα μετρημένος Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Μέρες του κάνουμε πλάκα του Κοστίν, αλλά τώρα να προσέχει! Κι εκείνος θέλει να πάει στο Μουντιάλ και είναι κρίμα που θα παίξει εναντίον μας. Είμαστε περισσότεροι και θα τον… σπάσουμε στο ξύλο» λέει γελώντας… Όσον αφορά τις αναμετρήσεις: «Θέλει προσοχή από μας. Σ´ αυτές τις περιπτώσεις όλα ξεκινούν από το 50-50».

Ο άνθρωπος που σίγουρα μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα στον (υποτιθέμενο) πόλεμο νεύρων, ο Κώστας Κατσουράνης παραμένει σοβαρός: «Είναι νωρίς να μιλάμε γι’ αυτά τα ματς. Η υπόθεση πρόκριση είναι πάντα στο 50-50».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr