Το ότι έχασε τα πέναλτι και ότι ειδικά το δεύτερο ήθελε να το εκτελέσει αυτός πάλι, κι ας μην είχε ευστοχήσει στο πρώτο, σίγουρα είναι στα μείον του. Πήγε να ρεφάρει και την πάτησε.
Ο πρώτος, όμως, που βλέπει την ψυχολογία του να πέφτει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο ίδιος ο παίκτης. Είδαμε, άλλωστε, πως έφυγε ο Στοχ από το γήπεδο όταν έγινε αλλαγή. Ήταν χάλια το ηθικό του.
Τώρα, λοιπόν, είναι που χρειάζεται στήριξη, και μέσα από τον ΠΑΟΚ, ο Στοχ. Αν τον πάρει από κάτω το ηθικό του, αυτό ενδεχομένως να στοιχίσει στην ομάδα. Όπως είπαμε είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή, το καλύτερο είναι όλοι να κοιτάνε μπροστά, ειδικά από την στιγμή που η ομάδα κέρδισε. Ο Στοχ, άλλωστε, το πήρε το μάθημά του ήδη. Δεν είναι και λίγο να χάνεις δυο πέναλτι σε ένα ευρωπαϊκό ματς.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο