Facebook Pixel Θα πάρουν ειδικό ψυχολόγο για πάρτη του;
| 2013-10-26 10:30:00

Θα πάρουν ειδικό ψυχολόγο για πάρτη του;

Θα πάρουν ειδικό ψυχολόγο για πάρτη του;

Ποιος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει ψυχολογία στο ναδίρ και οι "πράσινοι" σκέφτονται να ζητήσουν βοήθεια ειδικού για την περίπτωσή του;

Δεν είναι και λίγο, άλλωστε, να παίρνει μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό για να κάνει restart στην καριέρα του και αντί για αυτό να την βλέπει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο!

Ο λόγος για τον Εμίρ Μπαϊράμι, που σε λίγες μέρες αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη μέση. Με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 1,5 μήνα.

Με την πορεία του, μέχρι στιγμής, στον Παναθηναϊκό να είναι ήδη απογοητευτική, μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ο 25χρονος Σουηδός βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" προσπαθούν να τον βοηθήσουν ψυχολογικά, αλλά υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για συνεργασία με ειδικό ψυχολόγο, προκειμένου να αλλάξει τη διάθεση του Μπαϊράμι και να πάρει ξανά τα πάνω. Στη μεταγραφή του, άλλωστε, έχει επενδύσει πολλά ο Παναθηναϊκός και κανένας μέσα στην ομάδα δεν θέλει να τη να πηγαίνει χαμένη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags