Facebook Pixel Δύο πέναλτι, δύο κόκκινες, μία… φάβα και ένα πρωτάθλημα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-04 00:38:00

Δύο πέναλτι, δύο κόκκινες, μία… φάβα και ένα πρωτάθλημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο πέναλτι, δύο κόκκινες, μία… φάβα και ένα πρωτάθλημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πόρτο ήταν η μεγάλη νικήτρια στο… επεισοδιακό ντέρμπι της Πορτογαλίας, καθώς επικράτησες εκτός έδρας της Μπενφίκα με 2-1 και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο.
 

Οι «δράκοι» ξεκίνησαν ιδανικά στο παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 9’ με γκολ του Γκουαρίν, για το οποίο όμως ευθύνεται αποκλειστικά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Παρόλα αυτά, οι «αετοί» ισοφάρισαν πολύ γρήγορα, καθώς μόλις στο 17’ ο Σαβιόλα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1 και έβαλε ξανά την Μπενφίκα στο παιχνίδι. Ωστόσο, η «απάντηση» της Πόρτο ήταν άμεση. Ο Χουλκ στο 26’ με πέναλτι έκανε το 2-1 και έβαλε ξανά μπροστά στην ομάδα του. Αυτά για το πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο είχαμε μόνο κόκκινες. Στο 70’ ο Οταμέντι αποβλήθηκε για την Πόρτο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ η Μπενφίκα έμεινε στο 87’ με δέκα παίκτες, εξαιτίας της απευθείας αποβολής του Καρντόζο.

Το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η Πόρτο πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου μέσα στην έδρα της αντιπάλου της. Οι «δράκοι» έφτασαν τους 71 βαθμούς σε 25 αγώνες, ενώ η Μπενφίκα παρέμεινε δεύτερη στους 55.

B0-1P


B1-1P


B1-2P

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags