Δεν έχει τέλος η κατηφόρα για τον Άρη, ο οποίος ήρθε ισόπαλος εντός έδρας χωρίς σκορ με τον Ολυμπιακό Βόλου και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου, καθώς στο πρώτο ματς είχε χάσει 1-0.

Καλύτερος, αλλά...

Ο Άρης με την συμπαράσταση του κόσμου, που και πάλι ήταν εκεί παρά τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε αρκετά δυνατά και προσπάθησε να πετύχει το γρήγορο γκολ. Μάλιστα, στο 16' έφτασε πολύ κοντά στο 1-0, όταν ο Τάτος εκτέλεσε το φάουλ, ο Έλσνερ πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν να έχουν την κατοχή στα επόμενα λεπτά, κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν μπορούσαν με τίποτα να διασπάσουν την αμυντική λειτουργία του. Η ομάδα του Βόλου έπαιζε έξυπνα στην άμυνα και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα, όπως στην φάση του 45', όπου το σουτ του Γιένγκα έφυγε άουτ.

Άξιζε... να χάσει!

Επιστρέφοντας από την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Άρης μπήκε αποφασισμένος για το γκολ, ωστόσο πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου είχε αλλάξει τακτική. Οι «ερυθρόλευκοι» βλέποντας πως οι «κίτρινοι» δεν ήταν σε καλή μέρα, αποφάσισαν να τους πιέσουν ψηλά και να τους... αποσυντονίσουν. Οι Θεσσαλονίκεις και πάλι κυκλοφορύσαν καλύτερα την μπάλα, ωστόσο δεν μπορούσαν με τίποτα να πατήσουν περιοχή. Η καλύτερη τους στιγμή σημειώθηκε στο 75', όταν ο Αγγελούδης δεν μπόρεσε από τη μικρή περιοχή να βρει δίχτυα. Στην αντίπερα όχθη, ο Βόλος είχε αρκετές ευκαιρίες στην κόντρα για να σκοράρει, ενώ δικαίως στο 88' φώναξε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαργαρίτη πάνω στον Γκούρμα μέσα στην περιοχή. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Ολυμπιακός βόλου πανηγύρισε μία μεγάλη πρόκριση.

Άρης(Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Ελσνερ, Ηρακλής(62’Νταμαρλής), Οικονομόπουλος, Σταυρόπουλος(70’ Αγγελούδης), Σουνάς(62’Μανιάς), Τάτος, Αγκάνθο.
 

Ολυμπιακός Βόλου (Ρόκκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελλίσης, Ρόκας(83’ Κωστούλας), Καπετάνος, Πινδώνης, Γκέσιος(68’ Πόνσε), Πένκα, Μπρέσκα(74’ Γκούρμα)
παρτο