Αν ήμουν Αναστασίου: Θα προσπαθούσα να μπλοκάρω τον Κώστα Μήτρογλου που είναι ο πιό φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και μπορεί να φτάσει ακόμη και στο χρυσό παπούτσι. Χρειάζεται αμυντικός που να πηγαίνει πρώτος στη μπάλα, αφού ο φορ των Ερυθρολεύκων έχει καλή τεχνική και τον τελευταίο καιρό έχει βελτιώσει τα τελειώματά του, αλλά και τις ντρίπλες του, βασιζόμενος ότι έχει καλό δεξί και αριστερό.

Αν ήμουν Μίτσελ: Θα έδινα εντολή να μην αφήσουν από τα μάτια τους τον Λουτσιάνο Φιγκερόα. Αυτός ήταν άλλωστε που μου έκανε τη ζημιά πέρυσι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, αυτός είναι που σκοράρει τον τελευταίο καιρό, ερχόμενος είτε από τον πάγκο, είτε παίζοντας βασικός. Είναι παίκτης για μεγάλα ματς μπαρουτοκαπνισμένος και το λέει η καρδιά του.

Αν ήμουν Αναστασίου: Θα προσπαθούσα να πετύχω ένα γρήγορο γκολ, για να ανοίξει ο Ολυμπιακός και από μπουμπούκι να γίνει ένα σωστό τριαντάφυλλο. Δείχνει ωραίο, όμως μπορεί να γίνει και ευάλωτο στις διάφορες... αρρώστειες και μικροοργανισμούς!

Αν ήμουν Μίτσελ: Θα ήθελα να καθαρίσω όσο νωρίτερα γίνεται τη νίκη με ένα και δύο γκολ, προκειμένου να μην κουράσω στο μάξιμουμ κάποιους ποδοσφαιριστές, ενόψει της αναμέτρησης-κλειδί για την πρόκριση στις 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπενφίκα.

Αν ήμουν Αναστασίου: Θα προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ όσο περισσότερο γίνεται τον Μάρκους Μπεργκ. Έναν ποδοσφαιριστή που λόγω ύψους μπορεί να κάνει τη ζημιά, ενώ στα χαμηλά είναι το ίδιο καλός και βλέπει... γήπεδο και είναι καλός στις πάσες, όπως έδειξε με την ασίστ στον Φιγκερόα στο ματς πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr
 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr