Όπως έχει επισημανθεί τον τελευταίο καιρό στον σκύλο, η Παρτιζάν, έχει διαλυθεί οπαδικά, αφού στις τάξεις των οργανωμένων φιλάθλων της έχει κηρυχτεί... εμφύλιος. Οι οπαδοί έχουν χωριστεί σε Αλκατράζ και Ζαπρανιέρι, οι οποίοι μισούν ο ένας τον άλλον! Στην κυριολεξία όμως!

Το 2011 οι Αλκατράζ δολοφόνησαν τον Πέτροβιτς που ήταν μέλος των Ζαπρανιέρι και οι τελευταίοι πριν μερικές ημέρες σκότωσαν τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος ήταν εκ των πρωτεργατών του συγκεκριμένου πολέμου.

Το Σάββατο λοιπόν πραγματοποιήθηκε το ντέρμπι με τον μισητό αντίπαλο της Παρτιζάν τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο στο... Μαρακανά του Βελιγραδίου, οι Παρτιζάνοι που ήταν χωρισμένοι στο πέταλο, αντί να στηρίξουν την ομάδα τους, άρχισαν να πετούν καπνογόνα ο ένας στον άλλον!

Στο τέλος σίγουρα δεν απόρησαν όταν είδαν η ομάδα τους να χάνει στο ντέρμπι με 1-0 με το γκολ του Ομπράντοβιτς στο 18'.

Δείτε το βίντεο: