Facebook Pixel Ρομπέρτο Ντε Λα… Ρέντα!
| 2013-11-06 02:01:00

Ρομπέρτο Ντε Λα… Ρέντα!

Ρομπέρτο Ντε Λα… Ρέντα!

Το παν για έναν τερματοφύλακα είναι η ψυχολογία. Είναι στα πάνω του; Πετάει και βλέπει το τέρμα πίσω του σα να είναι δυο μέτρα. Δεν περνάει τίποτα. Είναι στα κάτω του; Το ένα δοκάρι από το άλλο μοιάζει να απέχει δέκα μέτρα.

Ο Ρομπέρτο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την εποχή. Έχει την ψυχολογία του ανεβασμένη και φαίνεται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

 

Έχει, όμως, και ρέντα. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Νιώθει ότι του πάνε όλα καλά κι έτσι έχει και την τύχη μαζί του. Συμβαίνει αυτό και στο ποδόσφαιρο και παντού.


Ο Ρομπέρτο με την ικανότητά του, το ένστικτό του και κάποιες φορές και την ρέντα του κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε ένα ματς που έγιναν πολλές φάσεις από την Μπενφίκα. Ήταν, όμως, και το μεγάλο κίνητρο που είχε να κλείσει στόματα για όσα του καταλόγιζαν στην Πορτογαλία.

 

Ο Ρομπέρτο έδειξε ότι είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας που τώρα πια το ηθικό του έχει κάνει λίμιτ απ. Και στον Ολυμπιακό τρίβουν τα χέρια τους, και με το δίκιο τους, για το λαβράκι που έχουν στο ρόστερ τους. Έστω κι αν είναι δανεικός ο γκολκίπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags