Ο γάβρος ξάδελφος δεν μου τηλεφωνεί πριν από όλα τα ματς του Ολυμπιακού. Τον έχω «κόψει» πια. Με παίρνει μόνο πριν από τα πολύ κρίσιμα. Το τηλεφώνημα έπεσε χθες, στον δρόμο του προς το Φάληρο.
-«Ελα ρε, τι βλέπεις; Δεν τα έχουμε πει και για τη Λεωφόρο…».
- «Φίλε, η λογική λέει Χ2. Αφού ο Μίτσελ θα κατεβάσει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με τη Λεωφόρο, Χ2. Θα είστε πολύ κουρασμένοι, ειδικά οι κεντρικοί μέσοι. Και με τον Παναθηναϊκό έφαγες πολλές ευκαιρίες με «πλάτες» στην άμυνα και δεν είχες καλή κατοχή και κυκλοφορία μπάλας. Μάλλον θα τους περιμένεις και θα παίξεις αντεπιθέσεις».
- «Δεν ξέρω ρε γαμώτο, πρέπει να προηγηθούμε. Περνάμε με νίκη, αν και με τον Ολυμπιακό ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται».
- «Εγώ σου λέω Χ2, αλλά όπως μου είπε ένας φίλος μου, μην υποτιμάς ποτέ τη ρέντα μιας ομάδας. Εχεις πολλή ρέντα εφέτος, το είδες και στη Λεωφόρο. Σε πάει η μπάλα ρε παιδί μου, μην το υποτιμάς αυτό».
- «Αντε να δούμε, θα τα πούμε μετά».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο