Facebook Pixel Το super deal με Ρομπέρτο
| 2013-11-07 10:44:00

Το super deal με Ρομπέρτο

Το super deal με Ρομπέρτο

To «φάντομ» του Ολυμπιακού, ο 27χρονος τερματοφύλακας Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, είναι ο ορισμός της επιτυχημένης μεταγραφικής επιλογής: δεν κοστίζει πολλά και κάνει τη διαφορά όποτε τον χρειαστεί η ομάδα του.

Ο Ισπανός γκολκίπερ που προχθές σταμάτησε μόνος του την Μπενφίκα θα εισπράξει σύμφωνα με πληροφορίες καθαρά 440.000 ευρώ την τρέχουσα σεζόν. Από κει και πέρα, βέβαια, ο «κέρβερος» των «ερυθρόλευκων» έχει και τα «εξτραδάκια» του όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Στην περίπτωση που οι Πειραιώτες κατακτήσουν το πρωτάθλημα, το μπόνους για τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας θα είναι 50.000 ευρώ, ενώ αν προκριθούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ (ορατό ενδεχόμενο μετά τη νίκη επί της Μπενφίκα) θα «καρπωθεί» επιπλέον 20.000 ευρώ.

Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο έχει κι άλλο ένα οικονομικό κίνητρο για να μη βγαίνει από την εντεκάδα του Ολυμπιακού: για κάθε 5 παιχνίδια που αγωνίζεται στον τραπεζικό του λογαριασμό θα μπαίνουν 10.000 ευρώ. Ηδη έχει παίξει σε 14 ματς (10 στο πρωτάθλημα και 4 στο Τσάμπιονς Λιγκ) και την Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει τρεις πεντάδες αγώνων, οι οποίες αντιστοιχούν σε μπόνους συμμετοχών 30.000 ευρώ. Και τα αξίζει και με το παραπάνω...

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός θα καταβάλει στον Ρομπέρτο και 18.000 ευρώ για τα έξοδα διαμονής του, με τα οποία νοικιάζει μία πολυτελή βίλα για να μένει με την πανέμορφη σύζυγό του, την 26χρονη Μάρτα Ντομίνγκεθ.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags