Facebook Pixel «Στόχος μας να κερδίζουμε»
| 2013-11-09 23:53:00

«Στόχος μας να κερδίζουμε»

«Στόχος μας να κερδίζουμε»

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ήταν αναμφισβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αρη και είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για τα δυο γκολ που πέτυχε και ήταν τα πρώτα του στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το ματς: «Ασφαλώς είμαι ευχαριστημένος. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε να δουλέψουμε καλά και είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τον τραυματισμό του Μαρινάκη: «Δεν μπορώ να περιγράψω το πως αισθάνθηκα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και από ότι μαθαίνω ο Νίκος είναι καλά τώρα».

Για την ενέργειά του στο πρώτο γκολ: «Πρώτα ευχαριστώ τον Ζέκα για την πάσα. Η μπαλιά ερχόταν αρκετά δυνατά για αυτό αποφάσισα να την αφήσω να περάσει. Στη συνέχεια προσποιήθηκα και σκόραρα».

Για τα δύο τέρματα που σημείωσε: «Είναι υπέροχο. Το σημαντικότερο είναι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός νικά μακριά από τη Λεωφόρο και χάνει βαθμούς στην έδρα του: «Κόντρα στον Ολυμπιακό ήμασταν άτυχοι. Είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες και λίγους έμπειρους και σιγά σιγά βελτιωνόμαστε. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε».

Για το ότι τα δύο γκολ του έκριναν την αναμέτρηση: «Αισθάνομαι υπέροχα αλλά είναι μόνο ένα παιχνίδι πρέπει να πάμε στο επόμενο».

Για το εάν θέλει να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα: «Είναι ένα όνειρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags