Facebook Pixel «Αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες»
| 2013-11-20 00:35:00

«Αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες»

«Αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες»

Πανευτυχής ο Βασίλης Τοροσίδης μετά την πρόκριση της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας και έστειλε και το δικό του μήνυμα για τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα και τις τελευταίες δολοφονίες.

«Δεν έχω καταλάβει τι έγινε στη φάση. Μου είπε ο Χολέμπας ότι μου κλώτσησε την μπάλα στα πόδια. Ήταν ένα περίεργο γκολ. Είδα την μπάλα στα δίχτυα και παραξενεύτηκα. Πήγαμε να κόψουμε την μπάλα με αυτοθυσία. Εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε. Από εκεί δεν χάνονται τα γκολ (σ.σ. γέλια»).

Ερωτηθείς για το που αφιερώνει την πρόκριση υπογράμμισε:  «Αφιερώνουμε την πρόκριση σε όλους τους Έλληνες. Όλοι είμαστε Έλληνες. Τα γεγονότα που έχουν γίνει πιστεύω ότι στεναχωρούν όλους τους Έλληνες. Για μένα δεν υπάρχουν πολιτικά κόμματα. Μόνο ο λαός. Δεν μπορώ να καταλάβω Έλληνας να σκοτώνει Έλληνα. Στα δύσκολα είμαστε ενωμένοι κι όχι κομμένοι στα δύο».

Για το μυστικό της Εθνικής: «Υπάρχουν καλά παιδιά και έχουμε αξιόλογους χαρακτήρες στην ομάδα. Υπάρχει αξιόλογο τιμ στην ομάδα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε κανέναν από όλα τα μέλη της ομάδας. Μία ομάδα δεν είναι ούτε οι έντεκα ούτε 40 ούτε 50. Ο απόλυτος στόχος ήταν η πρόκριση στο Μουντιάλ. Έλληνες υπάρχουν παντού και τους την αφιερώνουμε αυτή την πρόκριση. Χαίρονται αυτοί όσο κι εμείς».

Για το μέγεθος της επιτυχίας: «Πιστεύω ότι δεν κάναμε κάτι που πρέπει να μας λέει ευχαριστώ ο κόσμος. Κάναμε το αυτονόητο. Εμείς λέμε ευχαριστώ στον κόσμο που είναι δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές και στο γήπεδο. Είναι σημαντικό που πηγαίνουμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Για εμάς τους ποδοσφαιριστές, για τον κόσμο. Δεν περιγράφονται οι στιγμές με λόγια. Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Εθνική ομάδα έχει δώσει πάρα πολλά και ελπίζω ότι θα δώσουν ακόμα περισσότερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags