Facebook Pixel "Τους κοιτάξαμε στα μάτια"
| 2013-11-28 17:45:00

"Τους κοιτάξαμε στα μάτια"

"Τους κοιτάξαμε στα μάτια"

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στο ματς με την Παρί, αλλά και τους λόγους για τους οποίους οι Πειραιώτες εξέφρασαν παράπονα για τις μεταδόσεις των αγώνων τους από τη Δημόσια Τηλεόραση. Παράλληλα, μίλησε για τον τραυματισμό του Κώστα Μήτρογλου αλλά και τους βανδαλισμούς στο μνημείο της «Θύρας 7».  

Για τον τραυματισμό του Μήτρογλου:

«Ο Κώστας δεν θα παίξει με Άντερλεχτ κι ελπίζουμε το συντομότερο δυνατό να είναι κοντά μας. Γι αυτό έχουμε και μεγάλο ρόστερ για να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις, όμως η απώλεια του Κώστα είναι μεγάλη. Παίζουμε στο γήπεδό μας και εκεί οι ισορροπίες αλλάζουν. Είναι επικίνδυνη η Άντερλεχτ όπως συχνά οι ομάδες που παίζουν χωρίς άγχος».

Για το παιχνίδι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν:

«Ο Ολυμπιακός δέχτηκε νωρίς γκολ από μια υπερομάδα που έχει την πολυτέλεια να αφήσει στην εξέδρα τον Παστόρε και άλλους όπως ο Μόουρα εκτός αγώνα. Έχει κτιστεί για να κατακτήσει το τρόπαιο. Εμείς τους κοιτάξαμε στα μάτια και ευχαριστηθήκαμε που μας αντιμετώπισαν σαν να είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μια διψασμένη και απίστευτη ομάδα. Είδατε πώς πανηγύριζαν το 2-1. Το έκαναν επειδή έπαιξαν απέναντι σε μια ομάδα που τους κοίταξε στα ίσια. Και μόνο το γεγονός πως είμαστε δυσαρεστημένοι μετά από μια τέτοια ήττα, τα λέει όλα».

Για το γεγονός πως μετά το ματς οι παίκτες δεν έκαναν δηλώσεις, κάτι που ερμηνεύτηκε ως αντίδραση για το ότι κατά τη διάρκεια της μετάδοσης ακούστηκε πως το τέρμα των «ερυθρολεύκων» ήταν οφσάιντ:

«Αυτά είναι αστεϊσμοί των σάιτ. Υπάρχουν κανάλια που λασπώνουν και φυλλάδες που πανηγυρίζουν τα γκολ του Καβάνι. Από τη δημόσια τηλεόραση έχουμε απαιτήσεις. Δεν θέλουμε να πανηγυρίζουν όπως τα καλάθια άλλων ομάδων, αλλά δεν είναι δυνατό να πανηγυρίζουν γκολ που δέχεται ελληνική ομάδα. Δεν θέλουμε να δημιουργούνται εντυπώσεις. Θέλουμε η δημόσια τηλεόραση να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ποτέ να πέσει κάτι όταν ενοχλούμαστε από κανάλι, ραδιόφωνο ή εφημερίδα. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως να βγαίνει ο καθένας. Δεν μας αρέσουν γραφικότητες, δηλαδή να είναι οφσάιντ το γκολ και να μη το λέμε. Ο Ολυμπιακός είναι δυσαρεστημένος από τις μεταδόσεις σε όλη τη σειρά αυτών των αγώνων και όχι από τη συγκεκριμένη φάση».

Για τις ζημιές που έγιναν τα ξημερώματα στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Γύρω στις 4 κάποιοι έσπασαν κάποια πράγματα και μετά πήγαν στο μνημείο της θύρας 7 και έκαναν βανδαλισμούς. Αυτό προκαλεί πικρία ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις. Οι κύριοι αυτοί έχουν συλληφθεί και θα μάθουμε περισσότερα για το ποιος τους έστειλε και τι ήθελε να πετύχει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags