Η προβληματική άμυνα του Παναιτωλικού εκτός από το πρωτάθλημα... χτύπησε και στο Κύπελλο. Ο Ατρόμητος χρειάστηκε μόλις 18΄ λεπτά για να κάνει το 2-0 μέσα στο Αγρίνιο και να βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός γνώριζε την πρώτη του εντός έδρας ήττα.
Το σκορ για την ομάδα του Περιστερίου άνοιξε στο 15΄ ο Φάμπιο, όταν του στρώθηκε η μπάλα στην αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων η οποία δεν μπόρεσε να απομακρύνει την κεφαλιά του Λαζαρίδη. Ο Παναιτωλικός πήγε να απαντήσει με την... σέντρα και να ισοφαρίσει σε 1-1, όμως η κεφαλιά του Μπόγιοβιτς δεν βρήκε στόχο για να έρθει στο 18΄ το δεύτερο τέρμα του Ατρομήτου.
Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Καραμάνος με κεφαλιά και από εκεί και πέρα η πιο έμπειρη ομάδα του Γιώργου Παράσχου κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Τα «καναρίνια» πάντως έμειναν και με 10παίκτες στο 82΄, με τον Μπικέι να ρίχνει κάτω τον Ιγκλέσιας και να τον κλοτσάει, θυμίζοντας κάτι από αγώνα πάλης!
Πλέον στη ρεβάνς της 15ης Ιανουαρίου στο Περιστέρι η ομάδα του Μάκη Χάβου θα ψάξει το θαύμα για να πάρει την πρόκριση, με τον Ατρόμητο να έχει την κατάσταση στα χέρια του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο