Facebook Pixel "Ρουκέτα" των ΑΕΚτζήδων στον Πειραιά!
| 2013-12-16 13:30:00

"Ρουκέτα" των ΑΕΚτζήδων στον Πειραιά!

"Ρουκέτα" των ΑΕΚτζήδων στον Πειραιά!

Ένα παλιό σύνθημα για τη "17 Νοέμβρη" θυμήθηκαν οι ΑΕΚτζήδες, στέλνοντας μήνυμα -από απόσταση δύο Κατηγοριών- στους Ολυμπιακούς αλλά και στα επίσημα του ...ΟΑΚΑ!

Μπορεί η ΑΕΚ να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική και προς το παρόν να μην έχει αντίπαλο κάποιον από τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, η κόντρα όμως με τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης καλά κρατεί.

Μία περιήγηση καθημερινά στον οπαδικό Τύπο κάθε ομάδας αρκεί για να σας πείσει ότι η έχθρα έχει φουντώσει για τα καλά! "Ερχόμαστε", είναι το μότο του Δικεφάλου, "Ελάτε σας περιμένουμε", γράφτηκε σε ερυθρόλευκο πρωτοσέλιδο πριν μερικές ημέρες. Ακόμα και τα συνθήματα της κάθε εξέδρας υπενθυμίζουν ότι μεταξύ των δύο ιστορικών ελληνικών συλλόγων, η αντιπαλότητα καλά κρατεί.

Οι ΑΕΚτζήδες πάντως την Κυριακή, στον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης, διακωμωδώντας την κατάσταση θυμήθηκαν ένα παλιό σύνθημα που αναφέρεται στην τρομοκρατική οργάνωση "17 Νοέμβρη", τα μέλη της οποίας είναι φυλακισμένα στον Κορυδαλλό.

Βλέπετε όταν εξαρθρώθηκε η οργάνωση το 2002 μετά τη σύλληψη του Σάββα Ξηρού, αποκαλύφτηκε ότι αρκετά τα μέλη της "17Ν" ήταν Ενωσίτες και μάλιστα φανατικοί.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ τραγουδούσαν στο πέταλο του ΟΑΚΑ το σύνθημα "θα βγάλουμε τον Κουφοντίνα τον τρελό, ρουκέτα να σας ρίξει από τον Κορυδαλλό. Θα βγάλουμε και τον Σάββα τον Ξηρό, Χριστόδουλο, Βασίλη από τον Κορυδαλλό. Και οι τρεις μαζί όταν θα βγούνε από τη στενή, ρουκέτα θα σας ρίξουν από τη Σκεπαστή. Στον Πειραιά θα σκάσει μες τα κεντρικά, φωτιά θα πάρει όλη η θύρα 7".

Με αυτόν τον τρόπο έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους Ολυμπιακούς για τις διαθέσεις τους, έστω κι αν τις δύο ομάδες τις χωρίζουν πια ...δυο Κατηγορίες. Η ειρωνεία της υπόθεσης ξέρετε ποιά είναι; Ότι την ώρα που οι ΑΕΚτζήδες τραγουδούσαν το συγκεκριμένο σύνθημα, στα επίσημα του ΟΑΚΑ καθόταν ο άνθρωπος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξάρθρωση της "17 Ν"! 

Ο λόγος για τον Φώτη Παπαγεωργίου, πρώην Υποδιοικητή της ΕΥΠ και κορυφαίο στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής, ο οποίος φέρεται να είναι προσωπικός φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη, γι΄ αυτό έχει τοποθετηθεί ως μέλος στη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τι θα γίνει όταν με το καλό επιστρέψει η Ένωση στη Super League...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags