Facebook Pixel «Απογοητευτήκαμε από την ήττα με τον Ολυμπιακό»
| 2013-12-21 18:32:00

«Απογοητευτήκαμε από την ήττα με τον Ολυμπιακό»

«Απογοητευτήκαμε από την ήττα με τον Ολυμπιακό»

Ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε για την χρονιά που έφυγε και την πορεία του ΠΑΟΚ, για το ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά και για την... τελευταία υποχρέωση της χρονιάς.

«Νομίζω πως όλοι όσοι βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να κατανοήσουν πως πρέπει να νικήσουμε με κάθε κόστος στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, επειδή θέλουμε να την τελειώσουμε θετικά, όπως την ξεκινήσαμε. Αν τα καταφέρουμε θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα», ανέφερε στη Nova.

- Ποιά θα χαρακτήριζες σημεία - «κλειδιά» σε μια αναμέτρηση όπως αυτή;

«Δεν ξέρω . Η οργάνωση, το να μη δεχτείς γκολ και φυσικά σε αγώνες σαν κι αυτόν, με καλή οργάνωση από πίσω η εκτελεστική δεινότητα στα στημένα μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ σημαντικό παράγοντα».

- Γνωρίζεις τον Λεβαδειακό, τον έχεις παρακολουθήσει φέτος;

«Τον γνωρίζω εδώ και . τρία χρόνια. Εχω αγωνιστεί εναντίον του, είναι καλή ομάδα, οργανωμένη και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

- Στο κλείσιμο του έτους, τί εντυπώσεις σου αφήνει η ομάδα σου με όσα έχει κάνει ως τώρα;

«Νομίζω πως ξεκινήσαμε καλά και συνεχίσαμε ανάλογα έχοντας καλό ρυθμό. Απογοητευτήκαμε από την εκτός έδρας ήττα και τον τρόπο που αυτή ήρθε από τον Ολυμπιακό αλλά σε γενικές γραμμές θαρρώ πως η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας ήταν καλή στις περισσότερες περιπτώσεις», ολοκλήρωσε ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags