Facebook Pixel Μεταγραφή ΤΩΡΑ από Σούπερ Λιγκ o ΠΑΟΚ!
| 2013-12-22 12:30:00

Μεταγραφή ΤΩΡΑ από Σούπερ Λιγκ o ΠΑΟΚ!

Μεταγραφή ΤΩΡΑ από Σούπερ Λιγκ o ΠΑΟΚ!

Ποιος είναι ο διεθνής Έλληνας άσος για τον οποίο πιέζουν στον Δικέφαλο; Ποια είναι η αντίδραση της ομάδας του και τι να περιμένουμε; Η απάντηση στο θέμα του sportdog!

Μία... παλιά μεταγραφική υπόθεση ξαναζεσταίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ και μάλιστα είναι έτοιμοι να κάνουν κίνηση ενόψει του Ιανουαρίου.

Ο παίκτης που απασχολεί ξανά, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης «sportdog penalty», τους Θεσσαλονικείς, δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, για τον οποίο είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση το καλοκαίρι! Τότε, ο ΠΑΟΚ έδινε 500.000 ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης, όμως οι Αρκάδες είχαν ορίσει την τιμή του νεαρού άσου πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νεότερες πληροφορίες, ο Δικέφαλος αναμένεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο και να καταθέσει νέα πρόταση για τον Κουρμπέλη, ο οποίος είχε αποτελέσει πριν λίγους μήνες και μεταγραφικό σήριαλ της ΑΕΚ!

Βέβαια, ο Αστέρας δεν θα πει ούτε τώρα εύκολα το «ναι», καθώς και πάλι οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές, ενώ υπάρχει και πρόβλημα με το πόσοι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Γιατί εκτός από τον Κουρμπέλη, κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Γκοιάν, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ρουμανία! Οι πληροφορίες όμως από την Τρίπολη, αναφέρουν πως τον Γενάρη θα φύγει μόνο ένας στόπερ, καθώς αντίστοιχα θα γίνει και μία προσθήκη, αυτή του Ορέστες που έλυσε το συμβόλαιο του πριν λίγες ημέρες με την Βέροια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags