Facebook Pixel Κ. Κουκουλάς: O... αθόρυβος Σαβιόλα
| 2013-12-22 13:40:00

Κ. Κουκουλάς: O... αθόρυβος Σαβιόλα

Κ. Κουκουλάς: O... αθόρυβος Σαβιόλα

Οταν το καλοκαίρι συμφώνησε με τον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα, δεν αποτέλεσε μόνο την πιο ακριβή μεταγραφή του, αλλά και την πιο... θορυβώδη. Γράφει ο Κώστας Κουκουλάς.

Εκατοντάδες οπαδοί των «ερυθρόλευκων» κατέκλυσαν τα γραφεία της ΠΑΕ για να τον υποδεχτούν την ημέρα της παρουσίασης, καθώς ο Αργεντινός ήταν το πιο hot όνομα που ερχόταν στο λιμάνι με αρκετά... γαλόνια σε μεγάλες ομάδες και πρωταθλήματα.

Η παρουσία του, βέβαια, δεν ήταν ανάλογη της υποδοχής, καθώς ο Αργεντινός είναι καλός παίκτης, αλλά όχι και καλός σταρ για να προβάλει τον εαυτό του. Αψογος επαγγελματίας, δέχτηκε αμίλητος το γεγονός ότι σε πολλά ματς ήταν στον πάγκο και αποτελούσε μόνιμο ερωτηματικό το αν χωρά στην ίδια 11άδα με τον Μήτρογλου και αν τελικά θα παίξει με βάση το συμβόλαιό του.

Τελικά... μίλησε την πιο κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του. Ηταν ο κορυφαίος στο ματς με την Αντερλεχτ που έκρινε την είσοδο των «ερυθρόλευκων» στους «16» και όσο και αν έχει περάσει απαρατήρητος σκοράρει... κατά βούληση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν και κινήθηκε όλους αυτούς τους μήνες στη σκιά του Μήτρογλου, ο Σαβιόλα με τα δύο τέρματα που πέτυχε χθες στη Ριζούπολη έφτασε ήδη τα 10 στο πρωτάθλημα, μόλις τέσσερα λιγότερα από τον «πιστολέρο» που φιγουράρει στην κορυφή του φετινού πίνακα.

Ισως ο Αργεντινός να μην είναι τελικά τόσο... αθόρυβος όσο θέλει να φαίνεται. Αντίθετα, είναι ο μεγάλος παίκτης που θέλει να έχει ο κάθε προπονητής. Να δηλώνει «παρών» στα δύσκολα αλλά και να παίζει αυτός στην ομάδα και να μη θέλει η ομάδα να παίζει γι' αυτόν.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags