Facebook Pixel "Τι άλλο να ζητήσω στον Ολυμπιακό;"
| 2013-12-29 10:50:00

"Τι άλλο να ζητήσω στον Ολυμπιακό;"

"Τι άλλο να ζητήσω στον Ολυμπιακό;"

Ρεαλιστής στις δηλώσεις του ο Μίτσελ, για την πορεία των "ερυθρόλευκων" και τη δική του καριέρα...

«Θέλω τον καινούργιο χρόνο να συνεχίσουμε ακριβώς από εκεί που τελειώσαμε στον προηγούμενο. Είμαστε πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι με όσα έχουμε καταφέρει. Έχουμε παίξει πολύ καλά. Υπάρχει τεράστια ικανοποίηση για όλα αυτά που έχουν συμβεί ως τώρα», ανέφερε αρχικά ο 50χρονο τεχνικός στη «Real» και πρόσθεσε σχετικά με το αν έχει... μαγικό ραβδί:

«Δεν είμαι εγώ μάγος. Αυτοί είναι οι... μάγοι. Δουλεύουν πραγματικά πάρα πολύ καλά. Σίγουρα ο προπονητής έχει έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα., αλλά τον πιο σημαντικό τον έχουν οι παίκτες. Η δική τους ποιότητα είναι που κάνει τη διαφορά».

Συνεχίζοντας αναφορικά με το αν έχει ανεκπλήρωτα όνειρα για τον Ολυμπιακό του 2014, δήλωσε πως: «Άλλα όνειρα; Πραγματικά είμαι γεμάτος. Τι άλλο να ζητήσω; Παίζουμε καλά. Σπάμε τα ρεκόρ. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Υπάρχει κάτι άλλο να ζητήσω;».

Όσο για τις αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είναι φανταστικό αυτό που μας συμβαίνει για την ακρίβεια- πρόκειται να συμβεί- με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα μεγάλο βραβείο. Ένα μεγάλο δώρο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να πάμε και να το απολαύσουμε».

Τέλος ο Μίτσελ έστειλε και τις ευχές του στον κόσμο για το νέο έτος: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο ευτυχία, ειρήνη και κυρίως να βρει ο καθένας τον δρόμο του σε αυτές τις δυσκολίες».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags