Facebook Pixel Δεν... πολυψήνεται ο Μαντούρο
| 2013-12-29 19:35:00

Δεν... πολυψήνεται ο Μαντούρο

Δεν... πολυψήνεται ο Μαντούρο

Μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα, αλλά ο Χέντβιγκες Μαντούρο σε δηλώσεις του στην Ισπανία αναφορικά με το μέλλον του σχολίασε πως "για μένα υπάρχουν τρία μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη : Η Ισπανική, Αγγλική και Γερμανική λίγκα"

Ο Ολλανδός μέσος έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό El Desmarque και ξεκαθάρισε πως έχει το δικό του ζήτημα:

«Είναι σίγουρο ότι δεν είμαι ικανοποιημένος. Είναι μεγάλη η ιστορία μου. Η περασμένη σεζόν ήταν δύσκολη για την ομάδα . Πήραμε ένα νέο μάνατζερ και μου είπαν ότι έπρεπε να ψάξω για μια νέα ομάδα . Όχι για αθλητικές λόγους , αλλά για οικονομικούς . Είμαι πάρα πολύ ακριβός. Ψάχνω για μια νέα ομάδα , αλλά δεν έχω διαπιστώσει καμία κατάλληλη επιλογή».

Συνεχίζοντας ο Μαντούρο τα έβαλε και με την Σεβίλλη: «Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο , δεν βρήκα νέο σύλλογο και δεν ήμουν στις επιλογές. Αυτό είναι παράνομο , τουλάχιστον. Υπάρχουν και αποδείξεις. Δεν υπάρχει άλλος παίκτης που δεν έχει θέση στην επιλογή . Σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαρκελώνης δίνουν σύμβαση σε πενήντα παίκτες»

Από εκεί και πέρα ο Μαντούρο μίλησε για το μέλλον του: «Ελπίζω η Σεβίλλη να μου δώσει την ελευθέρας , αφού εξακολουθώ να μην παίζω. Ας ελπίσουμε ότι ο σύλλογος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με αυτό . Πράγματι , είναι και αυτή μια σημαντική απαίτηση για τα ενδιαφερόμενα σωματεία και ξέρω ότι υπάρχουν ορισμένα σωματεία στη Γερμανία που ενδιαφέρονται . Για μένα , υπάρχουν τρία μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη : Η Ισπανική, Αγγλική και Γερμανική λίγκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags