Facebook Pixel "Και τυχεροί και χαρούμενοι"
| 2014-01-05 23:38:00

"Και τυχεροί και χαρούμενοι"

"Και τυχεροί και χαρούμενοι"

O Χουμπ Στέφενς τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να νιώθει τυχερός με το σημερινό διπλό στην Ξάνθη ενώ μίλησε και για τη μεταγραφή του Μαντούρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα:"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά επειδή πήγε στις μονομαχίες, όπως ήθελε ο αντίπαλος. Πρέπει να νιώθουμε τυχεροί και χαρούμενοι, αφού έστω και έτσι πήραμε το παιχνίδι".

Για τα διαφορετικά πρόσωπα του ΠΑΟΚ: "Δεν συμφωνώ ότι είχαμε δύο εικόνες σήμερα. Ξέρουμε ότι έρχονται πολλά παιχνίδια και ελπίζω να μάθουμε από αυτό. Πρέπει όμως να παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι μονομαχίες. Φυσικά πρέπει να υπάρχει επιθετικότητα και συγκέντρωση, αλλά παίζοντας ποδόσφαιρο και όχι μέσα από μονομαχίες".

Για την αλλαγή του Κατσικά: "Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος και γι« αυτό έκανα την αλλαγή. Όταν κάνεις αλλαγή στο 30ο λεπτό, σημαίνει ότι δεν είσαι ικανοποιημένος".

Για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε ο Τζιόλης: "Αισθάνθηκα ότι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γι» αυτό δεν ξεκίνησε. Έπρεπε, όμως να τον βάλω στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο".

Για τη μεταγραφή του Μαντούρο: "Ελπίζω να φέρει αυτό που φέρνει ο Κατσουράνης όταν παίζει στη μεσαία γραμμή. Το πιο σημαντικό είναι πότε θα έρθει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση. Πρέπει να τον δούμε για να διαπιστώσουμε πόσο μπορεί να παίξει. Όπως έχουμε πει τα προβλήματά μας είναι κυρίως στη μεσαία γραμμή. Όμως μπορεί αρχικά να τον χρησιμοποιήσουμε ως κεντρικό αμυντικό για να βρει πιο εύκολα ρυθμό. Ακολουθούν 15 παιχνίδια σε μικρό διάστημα και δεν έχουμε πολλά περιθώρια, ειδικά όταν μαζεύουμε κίτρινες κάρτες όπως σήμερα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags