Κάτω απ΄ αυτές τις συνθήκες τέσσερις μόνο υπερήρωες σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να αλλάξουν την κατάσταση και να οδηγήσουν τη Μάντσεστερ ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.
Ποιοι είναι αυτοί;
1. Μογσούλης Παπαδόπουλος: Μοιράζει τεσσάρες και πεντάρες για πλάκα! Κάτι τιτίκες σαν τον Αρσέν τον Βενγκέρ τους έχει για δεκατιανό.
2. Γιώργος Μογαράσχος: Η σίγουρη λύση για να πετυχαίνει over 45,5 σε κάθε ματς η Μάντσεστερ. Όχι γκολ, "ας ΄ούμε".
3. Νίκος Μογαλενατόρε: Με αυτόν στον πάγκο δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα λέτε και να μην τα γράφετε εσείς οι δημοσιογράφοι. Γιατί όπως πολύ σωστά έχει δηλώσει και ο ίδιος "Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν κερδίζει ο καλύτερος".
4. Νικόλας Μογαλέφαντος: Ο άνθρωπος που θα κάνει τον Μουρίνιο και τους άλλους προπονητές στο Νησί να μάθουν μπαλίτσα από τον άρχοντα. Τα πάντα όλα Μογαλέφαντος!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο