Ο Αστέρας με την ήττα αυτή και σε συνδυασμό με τη νίκη της Κέρκυρας επί του Εργοτέλη αποχαιρέτησε τη Σούπερ Λίγκα, αλλά η αλήθεια είναι πως το πάλεψε, όσο μπορούσε δηλαδή.

Μεταξύ συγγενών και φίλων, οι οποίοι φώναζαν κυρίως συνθήματα για το… 6ο στο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός κάτι πήγε να κάνει στην αρχή έχοντας μια ευκαιρία με τον Λάζαρο στο 2`.

 Κάτι σκόρπιες προσπάθειες (με Σαριέγκι στο 22`) και τον Αστέρ να χάνει τριπλή (!) ευκαιρία στο 43`… Ο κόσμος πάντως τα δικά του: «Βάλτε λεφτά δεν είναι αγγαρεία, αλλιώς θα σας γ... η Θύρα 13», «ΠΑΟ θρησκεία, θύρα 13, είστε όλοι συνένοχοι σε αυτή την ιστορία»...

Ο ΠΑΟ είχε και δυο ευκαιρίες με Λάζαρο και Ζιλμπέρτο, ο κόσμος φώναζε «αμα δεν μπορείτε να πάτε να…» και στο 82` ο Πιπίνης έκανε ότι δεν έκαναν οι αντίπαλοι του για το τελικό 1-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ιωαννίδης, Σισέ, Λέτο, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος (75' Γκοβού), Βύντρα, Καραγκούνης (61' Νίνης), Κατσουράνης (75' Κλέιτον)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Πιπίνης, Ματούσιακ, Ροζέριο (76' Αρσενίεβιτς), Μπαστία, Ρούμπιλ, Αράς, Μπαρτολίνι, Ουντότζι (67' Κερ), Ορόθκο, Λαδάκης