Σπουδαίες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου και του πολιτισμού θα τιμήσουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου τους που θα γίνει τη Δευτέρα στις 20:00, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza. Οι βετεράνοι άσοι του Δικέφαλου αετού θα βραβεύσουν στη γιορτή τους, ονόματα ανθρώπων, τα οποία σίγουρα θα δημιουργήσουν μεγάλη αίσθηση.

Ένας από αυτούς είναι ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες αξιόλογα έργα του σινεμά, στο θέατρο και την τηλεόραση, ενώ αυτή την εποχή απολαμβάνουμε τις θεϊκές ατάκες του, στη σειρά του Alpha, “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”. Όλοι οι Ενωσίτες θυμούνται τον Αντωνίου στη σειρά “Μπαμπά μήν τρέχεις”, όπου εξέφραζε την αγάπη του για την ΑΕΚ. Το κορυφαίο στιγμιότυπο του σίριαλ ήταν όταν ο ΑΕΚτζής ηθοποιός ζητούσε απ'τον γιο του να ονομάσει το εγγονάκι Ριβάλντο... (Δείτε τα βίντεο).

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ θα τιμήσουν επίσης δύο τραγουδιστές. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαργαρίτη και τον Πάνο Κιάμο. Ο τελευταίος δε, όχι μόνο είναι καρα-δηλωμένος ΑΕΚτζής, αλλά δεν χάνει ποτέ παιχνίδι της Ένωσης!

Η πιο ηχηρή βράβευση πάντως είναι αυτή του Παντελή Βούλγαρη! Πρόκειται για την έκπληξη της βραδιάς! Οι βετεράνοι άσοι του Δικέφαλου αετού θα τιμήσουν τον Έλληνα σκηνοθέτη για την προσφορά του στον πολιτισμό. Η τελευταία ταινία του μάλιστα (Μικρά Αγγλία), έχει σημειώσει φοβερή επιτυχία και σπάει ταμία, καθώς ξεπέρασε τα 300.000 εισιτήρια κατά την πέμπτη εβδομάδα προβολής της στις αίθουσες όλης της Ελλάδα.

Όπως μπορείτε να συμπεράνετε, φέτος στην ΑΕΚ γίνεται στροφή στην κουλτούρα. Άντε να τιμήσουν και τους Sepultura. Για τους... μυημένους!