Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού την Πέμπτη και το απόγευμα στις 18:00 οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Έγινε αρκετή δουλειά επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ οι παίκτες του κ. Μίτσελ συνέχισαν με τελειώματα φάσεων. Στο τέλος έπαιξαν… διπλό δίτερμα, με δύο τέρματα στη μία πλευρά και ένα στην άλλη, για γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και μεταφορά του παιχνιδιού από τη μία πλευρά στην άλλη, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Ιατρικά δεν υπήρξε διαφοροποίηση σε σχέση με την πρωινή προπόνηση. Ο Τάσος Παπάζογλου συνέχισε με κανονική προπόνηση, όπως και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μάρκο Σέποβιτς, συμμετέχοντας σε όλο το πρόγραμμα. Ατομικά κινήθηκε ο Μιγκέλ Τόρες.
Αύριο το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με προπόνηση προγραμματισμένη για τις 19:00, η οποία θα είναι και η τελευταία ενόψει Λεβαδειακού. Αμέσως μετά θα γίνει γνωστή και η αποστολή.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο