Facebook Pixel «Αν ήταν για 40.000, μέχρι και τα… κάλαντα θα λέγαμε!»
| 2014-01-16 22:51:00

«Αν ήταν για 40.000, μέχρι και τα… κάλαντα θα λέγαμε!»

«Αν ήταν για 40.000, μέχρι και τα… κάλαντα θα λέγαμε!»

Ο Λάμπρος Σκόρδας με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην άρνηση της ΕΠΟ να εκδώσει δελτία και προανήγγειλε ότι η ΠΑΕ Άρης θα φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα για να δικαιωθεί.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στα «Αθλητικά Νέα» λέγοντας αρχικά τα εξής:

«Η ΠΑΕ Άρης δεν είναι φορολογικά ενήμερη εδώ και 15 μήνες. Τελευταία φορά πλήρωσε περίπου 800.000 ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2012 για να κάνει μεταγραφές. Από κει και πέρα, έγιναν οι ενέργειες για το άρθρο 99. Ο Άρης δεν μπορεί να έχει φορολογική ενημερότητα από τη στιγμή που είναι στη διαδικασία της εξυγίανσης, έχει όμως προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές. Τόσο μέχρι τις 29 Νοεμβρίου, όσο και μετά τις 13 Ιανουαρίου με τη νέα αίτηση που κάναμε».

Σε ότι αφορά τη στάση της ΕΠΟ τόνισε ότι: «Ο Άρης έκανε ακριβώς ότι έκανε και πριν ένα χρόνο πριν τον Ιανουάριο του 2013, την ίδια διαδικασία, αλλά κακώς δεν εκδόθηκαν τα δελτία. Πρόκειται για μια ύποπτη αλλαγή στάσης, με προφανή στόχο. Ίσως ο Άρης δικαιωθεί στις 29 Ιανουαρίου, για να είναι πιο… υποβιβασμένος. Αυτό θέλουν κάποιοι εκεί στην Αθήνα. Εμείς θέλουμε την εφαρμογή του νόμου. Η ΕΠΟ δεν το κάνει, ανοίγει μέτωπο όχι εμείς, γιατί αυτή άλλαξε στάση».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε ακόμη:

«Είναι φαιδρότητες αυτά που λέγονται για τα 40.000 ευρώ από αρρωστημένα μυαλά. Αν ήταν αυτό το πρόβλημα θα το είχαμε λύσει. Μέχρι και τα… κάλαντα θα λέγαμε. Ο Άρης για να είναι φορολογικά ενήμερος χρειάζεται να καταβάλλει πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ για ένα μήνα. Δεν μπορεί να δοθεί αυτό το ποσό, είναι τεράστιο, έχει μεγάλες υποχρεώσεις στη συνέχεια. Αλλά και να ήθελε και να μπορούσε, η προσωρινή διαταγή του απαγορεύει να το κάνει. Βάσει της απόφασης δεν δικαιούται να πληρώσει κάποιον πιστωτή, γιατί αυτόματα θα είναι άκυρη η προσωρινή διαταγή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags