Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό, άψογο χαρακτήρα και όνειρα που φτάνουν μέχρι την επιστροφή στην Εθνική ομάδα. Στην Τρίπολη δεν φαίνεται πως θα του δοθούν τα παιχνίδια για να το πετύχει, ενώ και ο βασικός κορμός του Στάικου Βεργέτη είναι δύσκολο να αλλάξει πλέον.
Ο Ζαραδούκας εξήγησε στους ανθρώπους της διοίκησης πως επιθυμεί το καλύτερο και για τις δύο πλευρές, αφού δεν προτίθεται να εκμεταλλευτεί το τριετές συμβόλαιό του. Το μόνο που θέλει είναι να αγωνίζεται, γι’ αυτό ήρθε στον Αστέρα, και προς αυτήν την κατεύθυνση αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.
Ατρόμητος και Πλατανιάς έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου μπακ, καθώς επίσης και η ΑΕΚ που τον θεωρεί ιδανική λύση στο χτίσιμο της ομάδας που θα φέρει τους Κιτρινόμαυρους στη Σούπερ Λιγκ. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει καμία από τις παραπάνω επιλογές, ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Αστέρα.
Πηγή: arcadia-sports.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο