Μια... ανάσα από την Φούλαμ βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς όλα δείχνουν πως την Τετάρτη στην οριστική επαφή του Ολυμπιακού με τους Λονδρέζους, θα υπάρξει και συμφωνία για τη μετακίνησή του στην Premier League.

Το κλίμα είναι πολύ καλό και την Τετάρτη, όταν και θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές για το μεγάλο deal! Άλλωστε, ο Μίτσελ 1η φορά πήρε 19 στην αποστολή για το Κύπελλο. Αν ως αύριο το απόγευμα έχει τελειώσει του Μήτρογλου, τότε θα τον αποκλειστεί από την 18αδα.

Όπως ανέφεραν και οι Άγγλοι από νωρίς, η Φούλαμ έχει κάνει πρόταση 14 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο από τον Ολυμπιακό θέλουν να... στρογγυλέψουν το ποσό στα 15 εκατομμύρια ή εάν είναι δυνατόν, να το αυξήσουν κι άλλο!

Η συμφωνία ωστόσο του διεθνή επιθετικού με τους Λονδρέζους θεωρείται δεδομένη, με τον «Μητρογκόλ» να τον περιμένει ένα φοβερό τετραετές συμβόλαιο. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις και το ραντεβού της Τετάρτης, καθώς είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική της μεταγραφής.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός... χτενίζει την αγορά για τον αντι-Μήτρογλου, ψάχνοντας έναν παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί άμεσα και να ενισχύσει τον σύλλογο ενόψει των αναμετρήσεων με τη Γιουνάιτεντ!