Facebook Pixel Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει την πώληση Βάις!
| 2014-01-30 11:28:00

Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει την πώληση Βάις!

Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει την πώληση Βάις!

Ο Βάις διώχνει τις αμφιβολίες σε σχέση με την απόφαση του Ολυμπιακού...

Δεν χρειάζεται κανείς να γνωρίζει όλα τα -οικονομικά- δεδομένα της συμφωνίας του Ολυμπιακού για την πώληση του Βλαντιμίρ Βάις στην ομάδα του Κατάρ για να εκτιμήσει ότι οι πρωταθλητές βγαίνουν ωφελημένοι από τη συναλλαγή. Αρκεί η είδηση από μόνη της για να αντιληφθεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλά που παραχώρησε τον Σλοβάκο διεθνή μεσοεπιθετικό. Και μόνο που ακούς ότι ένας ποδοσφαιριστής που κάποτε, δηλαδή περίπου 3 χρόνια πίσω, θεωρούνταν σημαντικό κεφάλαιο της Μάντσεστερ Σίτι έφτασε σήμερα, στα 24 του, να βρει νόημα για να μεταναστεύσει στο Κατάρ και να παίξει εκεί ποδόσφαιρο, καταλαβαίνεις. Δεν χρειάζεσαι να ακούσεις πολλά. Κι αν χρειάζεσαι, έρχεται και ο ίδιος ο Βάις να παραχωρήσει συνέντευξη στο δικό του site ώστε να βεβαιωθείς ότι η επιλογή του είναι συνειδητή.

 

Δηλαδή συνειδητοποιείς ότι του έχουν μιλήσει πολλοί και πολύ για το λάθος που κάνει να «σκοτώσει» την καριέρα του και να χαμηλώσει το ταβάνι του, και συμφωνείς με τον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ, τον παραχωρείς και του εύχεσαι να περνάει καλά και να σου γράφει.

 

Θα του λείψει του Ολυμπιακού ο Βάις από τα ματς με τη Γιουνάιτεντ; Πιθανότατα ναι, ειδικά αν δεν αντικατασταθεί, δηλαδή αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν φορέσουν τη φανέλα που άδειασε σε έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, «εγώ» και παραστάσεις Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι, διότι ο Μίτσελ ήξερε ότι με τον Σλοβάκο δεν μπορούσε να κοιμάται ήσυχος. Αν κοιμόταν ήσυχος, δεν θα τον έκανε αλλαγή στα ημίχρονα, δεν θα έβγαινε απ' τα ρούχα του κατά την εξέλιξη των αγώνων με τα καμώματά του, δεν θα τον άφηνε στον πάγκο ή την κερκίδα. Άρα ακόμη και αν τον είχε στο ρόστερ του, θα του έδινε θέση στα ματς με τη Γιουνάιτεντ μόνο αν αναγκαζόταν από τις συνθήκες, δηλαδή λόγω ανωτέρας βίας και όχι κατ' επιλογή.

 

Είτε πήρε 1 εκατ. ευρώ είτε περισσότερα, ο Ολυμπιακός έκανε καλά που είπε «ναι», δεν μπορούσε να πει «όχι». Δεν λες «όχι» στα λεφτά του Κατάρ, όταν δεν λέει «όχι» ο ποδοσφαιριστής στα 24 του.

Πηγή: Sportday
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags