Facebook Pixel Π. Στέλλας για Άρη: Αν είσαι μάγκας, βγάλε όλα τα χαρτιά, τι κάθεσαι;
| 2014-02-05 16:25:00

Π. Στέλλας για Άρη: Αν είσαι μάγκας, βγάλε όλα τα χαρτιά, τι κάθεσαι;

Π. Στέλλας για Άρη: Αν είσαι μάγκας, βγάλε όλα τα χαρτιά, τι κάθεσαι;

Ο Περικλής Στέλλας εξηγεί το νόημα της μετωπικής επίθεσης των οργανωμένων του Άρη εναντίον του Σκόρδα και σχολιάζει τις αλήθειες που δεν ειπώθηκαν την περίοδο των... παχιών αγελάδων.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm, οι οργανωμένοι οπαδοί του Αρη έσβησαν από τον χάρτη του Αρη (με όλα αυτά που είπαν) τον Λάμπρο Σκόρδα. Είναι ξεκάθαρο και δεν είναι βέβαια κομπλιμέντο. Αλλωστε η στήλη δεν συνηθίζει να χαϊδεύει αυτιά.

Το οπαδικό κίνημα του Αρη έχει μία άλλη, μία νέα ταυτότητα. Και αν υπήρχε αυτή η ταυτότητα, η νοοτροπία και η έκφραση όλα αυτά τα χρόνια, ο Αρης θα είχε αποφύγει την οικονομική καταστροφή.

Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι ειπώθηκαν πράγματα κατόπιν εορτής, ότι δεν έχουν νόημα μια και γνωρίζουν και οι πέτρες πλέον τη διοικητική πορεία του σημερινού προέδρου του Αρη αλλά και των στενών συνεργατών του που φέρουν ευθύνη για την πορεία του Αρη, από την επόμενη μέρα που μπήκε στο άρθρο 44 μέχρι σήμερα.

Ενα ερώτημα που τίθεται είναι γιατί δεν άλλαξε ρότα το οπαδικό κίνημα του Αρη όταν έβλεπε να συμβαίνουν τέρατα και σημεία στον ιστορικό σύλλογο; Η απάντηση δεν είναι απλή και ούτε αναλύεται σε μία σειρά κειμένου.

Με βεβαιότητα θα πω ότι ήταν τόσο άριστα οργανωμένη η πορεία που δεν άφηνε κανένα περιθώριο σε οιονδήποτε αντιδρούσε ή είχε άλλη άποψη να αλλάξει αυτή την πορεία. Οσοι το επιχείρησαν, το σύστημα τους απομόνωσε, τους επιτέθηκε, τους εκφόβισε, τους τρομοκράτησε, τους προπηλάκισε, τους λάσπωσε.

Θεωρώ ότι το νόημα της μετωπικής επίθεσης του Super 3 έχει και ως στόχο την αφύπνιση όλων των φίλων του Αρη που είχαν βιώσει ένα καθεστώς προπαγάνδας που μόνιμα στοχοποιούσε τις φωνές που δεν εναρμονίζονταν με τις υποδείξεις. Δεν μπορώ να υποστηρίξω εγώ ότι ο σημερινός πρόεδρος του Αρη ήταν ο εκφραστής αυτών των άθλιων μεθόδων ή υποχείριο των εκφραστών.

Δεν το ξέρω. Εκείνο που μπορώ να υποστηρίξω με βεβαιότητα είναι ότι με την ιδιότητα του προέδρου δεν παρενέβαινε και δεν τα εμπόδιζε. Σε οικονομικό επίπεδο, το πόρισμα των ορκωτών λογιστών είναι καθρέφτης και ο εισαγγελέας που ήδη μελετά τον φάκελο είναι ο αρμόδιος για τα περαιτέρω.

Προσέξτε τι του προσάπτουν οι οπαδοί του Αρη και τα είπαν στην εκπομπή. «Δεν μπορεί να λες σε παίκτες ότι θα γράψουν τα ονόματά τους με μαύρα γράμματα, ότι θα μείνουν αιώνια στη μνήμη του κόσμου γιατί θα έχουν ρίξει την ομάδα Τα αρπάζουμε από παντού, πρόεδρε; Αφού ξέρεις ότι δεν ισχύει αυτό. Τον Κόντη στον Αρη εσύ τον εμφάνισες. Εσείς πήρατε τον Κόκε, τον Γκαρσία. Την καραμέλα με τον σύνδεσμο κόψ' την. Μη μαγκίζεις. Αραξε στα κυβικά σου.»

ΓΙΑ ΤΑ... ΠΡΟΒΑΤΑ

Τα 'ριξαν και αποκάλυψαν την προσέγγιση που επιχείρησε ο πιο στενός συνεργάτης του σημερινού προέδρου σε όλη αυτή την πορεία από το 2004 μέχρι σήμερα, ο Γιάννης Κόντης. Δεν συμβιβαζόμαστε να το ακούμε στο ελάχιστο και δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν αρειανοί που θεωρούν ότι ο Super 3 θέλει να πέσει ο Aρης ή να πάρει άλλο ΑΦΜ. Δεν ισχύει ότι εμείς θέλουμε να πέσει ο Αρης και να πάρει η ομάδα ΑΦΜ. Ποτέ δεν ισχύει αυτό για τον Super 3. Φοβερά πράγματα. Πριν από ένα μήνα μας πήρε τηλέφωνο ο Γιάννης Κόντης, για να πάρει την ομάδα μαζί με τον Γιώργο Ελευθερούδη, για να τη στείλουν εκεί που θέλουν. Εψαξαν τρόπο να μας βρουν.

ΓΙΑ ΤON... ΛΥΚΟ

«Εσύ σαν πρόεδρος μιλάς για πόλεμο, αλλά αν εμείς είμαστε οι κακοί και οι πεταμένοι, εσύ σαν πρόεδρος που είσαι σοβαρός γιατί ανοίγεις κόντρα; Είσαι ο εκφραστής της διχόνοιας του Αρη! Αν είσαι μάγκας, βγάλε όλα τα χαρτιά για τον Κόντη και τον Αθανασιάδη, τι κάθεσαι; Για μας δεν υπάρχεις σαν πρόεδρος και θα το δεις και στην πορεία. Μας κατηγορείς γιατί δεν μπορείς να μας έχεις, ούτε ότι θα κάνουμε την παλαβή. Ο Super 3 δεν μπορεί να είναι πια ιδιωτικός στρατός». Και είπαν και κάτι πολύ σημαντικό ακόμη: «Στοχοποιήθηκε για όλα ο σύνδεσμος, επειδή κάποιοι τρώνε το παραμύθι από δικά τους συμφέροντα. Ο σύνδεσμος έμαθε από τα λάθη του, έκανε την αυτοκάθαρσή του, έδιωξε τα λαμόγια. Ο Αρης το έκανε;» Αυτό είναι το θέμα. Ο Αρης το έκανε; Η απάντηση πολύ απλή. ΟΧΙ.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags