Γράφει ο Γιώργος Ααχαριάδης...

Μπορεί ο Ισραηλινός να μην καθίσει παραπάνω από λίγους μήνες που απέμειναν για να τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά, ο Σαββίδης ανοίγει τον κύκλο των σπουδαίων συμφωνιών κι αν κάνει πίσω, μην τολμήσει να ξαναμιλήσει για τίτλους. Καλύτερα να σιωπήσει κι αν είναι να εξακολουθήσει να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ, όπως κάνει εδώ και 1,5 χρόνο, ας συμφωνήσουμε ότι δεν μπορεί να τον εκτοξεύσει, αλλά, απλά να του... συμπαρίσταται σε μια προσπάθεια να παραμένει δεύτερος.

Βέβαια, όλα αυτά στηρίζονται στο γεγονός ότι αυτός ο Νάτχο είναι ο... Νάτχο που θέλουμε, ο ποδοσφαιριστής που διεκδικεί η Ρόμα κι η Μίλαν κι όχι κάποιος που ήρθε να περάσει καλά μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα του. Προφανώς θα πρέπει να αποδείξει σε ολόκληρους αγώνες, ότι είναι κάτι σπουδαίο κι επίσης είναι ικανός να αλλάξει τις ισορροπίες.

Ενας Νάτχο κι ένας ακόμη κι ένας ακόμη, θα φτιάξουν ομάδα που θα καταπιεί τη διαφορά με τον Ολυμπιακό. Δεν θα φτάσει ένας, δεν θα είναι αρκετός, αντίθετα θα δημιουργήσει ελπίδες για κάτι που δεν είναι εφικτό. Κι αυτό αποτελεί μάθημα από όσα συνέβησαν φέτος, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει... φόρα, αλλά να μένει πιο μακριά ακόμη κι από χρονιές που δεν είχε σκοπό να διεκδικήσει την πρώτη θέση.

Ο Σαββίδης παίρνει ανάποδες (σύνηθες φαινόμενο) γιατί η ομάδα του χάνει από ομάδες που δεν έχουν ούτε το μισό μπατζετ του ΠΑΟΚ. Γιατί να μη χάνει από τον Ολυμπιακό που έχει διπλάσιο μπάτζετ από τον ΠΑΟΚ;

ΥΓ.: Άκουγα χθες να μιλούν στα ραδιόφωνα για το τροχαίο του Πανόπουλου και κανείς δεν έδειξε τον στοιχειώδη σεβασμό στους δύο νεκρούς. Ορισμένοι δε, τους ονόμαζαν ρομά, αθίγγανους, πομάκους, λες κι αναφέρονταν σε κανίς, ντόπερμαν και ροτβάιλερ. Δεν ήταν δυο ανθρώπινες ζωές. Ζώα!

Αργότερα, έμαθα ότι εκείνος που παριστάνει και πάλι τον επικεφαλής στον Αρη, μας έκανε να θέλουμε τον υποβιβασμό της ομάδας, περισσότερο από όσο την παραμονή της, που θα ήταν και το πιο λογικό.

Αλλά, να κόψει ένα πιάτο φαγητό στον Καραγιάννη, επειδή δεν ήθελε να πάει πουθενά δανεικός τον Ιανουάριο, αλλά προτίμησε να συνεχίσει την προσπάθεια για μια θέση στην ομάδα, δείχνει από τι… υλικό κατασκευάζεται ένας παράγοντας με ISO στην κακεντρέχεια. Ντροπή!

Πηγή: SportDay