Facebook Pixel Πας καλά, ρε, Βενγκέρ; Δίνεις 30 μύρια για τον...
| 2014-02-13 15:45:00

Πας καλά, ρε, Βενγκέρ; Δίνεις 30 μύρια για τον...

Πας καλά, ρε, Βενγκέρ; Δίνεις 30 μύρια για τον...

Πάει... το έχασε και ο Βενγκέρ! Δεν εξηγείται αλλιώς, ρε παιδιά... Ξέρετε για ποιον ποδοσφαιριστή προσφέρει η Άρσεναλ 30 εκατομμύρια ευρώ; Δεν θα το πιστεύετε!

Γυρίζει σήμερα το πρωί ο σκύλος σε κάτι ξένες, ιταλικές, ιστοσελίδες -έγκυρες, όχι τίποτα κιτρινιάρικες- και πέφτει πάνω σε ένα δημοσίευμα που του πέταξε τα μάτια έξω.

Η Άρσεναλ, λέει, του μεγάλου μάνατζερ πρώτα και μετά προπονητή, Αρσέν Βεγνκέρ, θέλει τον... (κρατιέστε;) Μάριο Μπαλοτέλι από τη Μίλαν! Το πιστεύετε το ...απίστευτο; 

Οι Κανονιέρηδες, μάλιστα, αν έχουν τον Θεό τους, προσφέρουν, σύμφωνα πάντα τους Ιταλούς, που δεν συνηθίζουν να "φουσκώνουν" τις ειδήσεις τους, όπως για παράδειγμα οι Τούρκοι, ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια για τον Ιταλό επιθετικό!

Πώς έχει το θέμα; Πριν λίγες μέρες γράφτηκε στον Τύπο της Αγγλίας ότι η Puma, που θα σχεδιάσει τις νέες φανέλες της Άρσεναλ, προτίθεται να δώσει χρήματα προκειμένου η ομάδα να πάρει έναν παίκτη ο οποίος είναι πελάτης της.

Ο "σούπερ Μάριο", λοιπόν, είναι ένας απ΄ αυτούς και, όπως αποκαλύπτουν στη γείτονα χώρα, ο Αρσεν Βενγκέρ συναντήθηκε ήδη με τον περίφημο μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, για να γίνει το σούπερ deal.

Εντάξει, δεν λέμε, μεγάλος παίκτης ο Μπαλοτέλι, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, αλλά και πολύ ...κωλόπαιδο. Αλήθεια, πώς μπορεί ο Μπαλοτέλι να δέσει σε μια τόσο πειθαρχημένη ομάδα, όπως η Άρσεναλ, ενός τόσο αυστηρού και σοβαρού προπονητή, όπως ο Βενγκέρ, είναι το φοβερό της ιστορίας που τρελαίνει κόσμο. 

Αν δεν το έχει χάσει ο Αρσέν και είναι στα συγκαλά του, μάλλον μανατζεροδουλειά, μέσω χορηγίας, μυρίζεται ο σκύλος. Αλλά, διάολε, δεν υπάρχει άλλος παίκτης, που να έχει συμφωνία με την Puma, και να κάνει στην Άρσεναλ; Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε με τίποτα για τον Αλσατό που ποτέ δεν πήγαινε τις φιρμάτες μεταγραφές. Όπως και να έχει, όμως, είναι η είδηση της ημέρας και θα είναι, από πολλές απόψεις, η μεταγραφή της χρονιάς στην Ευρώπη, αν ολοκληρωθεί. Έτσι δεν είναι;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags