Facebook Pixel Κληρώνει για Στέφενς!
| 2014-02-20 01:15:00

Κληρώνει για Στέφενς!

Κληρώνει για Στέφενς!

Αυτό το παιχνίδι με την Μπενφίκα κρίνει πολλά. Όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες, αλλά και για τον Στέφενς.

 

Ο Ολλανδός το τελευταίο διάστημα δέχεται έντονη κριτική για τα αποτελέσματα και τις επιλογές του. Ο ίδιος, βέβαια, μπορεί να είπε στην συνέντευξη Τύπου ότι δεν διαβάζει ελληνικές εφημερίδες, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ παραπατάει στο πρωτάθλημα και μετράει τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες.

 

Αν, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση με την Μπενφίκα, τότε ο Στέφενς θα κερδίσει χρόνο για να μπορέσει να συμμαζέψει την κατάσταση. Πολλά πράγματα, δηλαδή, θα βελτιωθούν αμέσως αν όλα πάνε καλά για τον δικέφαλο σ’ αυτό το παιχνίδι. Και κυρίως το κλίμα εν όψει της δύσκολης συνέχειας.


Αν, όμως, ο ΠΑΟΚ όχι απλά δεν πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, αλλά ειδικά αν απογοητεύσει και σ’ αυτό το ματς (μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα) τότε για τον Στέφενς τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα. Το κλίμα θα βαρύνει όσο ποτέ άλλοτε για τον Ολλανδό. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει στο εξής όχι μόνο την ρεβάνς στην Πορτογαλία, αλλά και τα τρία ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως και τις καθοριστικές μάχες για το πρωτάθλημα και τα πλέι οφ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags