Facebook Pixel Το μήνυμα του Στέφενς!
| 2014-02-20 20:44:00

Το μήνυμα του Στέφενς!

Το μήνυμα του Στέφενς!

Το δικό του μήνυμα για τον σημερινό αγώνα, στέλνει ο Χουμπ Στέφενς μέσω του matchgame magazine της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Μεταξύ των άλλων, ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρει: «Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι μια «αρένα» στην οποία ο ΠΑΟΚ οφείλει να διαπρέπει. Γνωρίζω πολύ καλά και έζησα και ο ίδιος από το καλοκαίρι το «μέταλλο» της ομάδας μου στους αγώνες υψηλών απαιτήσεων στην Ευρώπη. Είναι μια παράδοση που η ομάδα έχτισε πριν από μένα και σέβομαι απόλυτα. Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστή ομάδα στην Ευρώπη, δύσκολος σύλλογος, κανείς δεν χαίρεται να κληρωθεί μαζί του».

«Η δική μας δουλειά δεν είναι απλά να απολαύσουμε τον αγώνα, αλλά να παλέψουμε με όλη μας την ποιότητα, την καρδιά, το πάθος και την αυτοσυγκέντρωση για να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο».

«Απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, με εξαιρετικό επίπεδο ποδοσφαιριστών, με εμπειρία στην Ευρώπη και με στόχο την κατάκτηση του Europa League, ήρθε η ώρα να δείξουμε τη δική μας πίστη στις δυνάμεις μας. Να παλέψουμε για κάθε μπαλιά, να κυνηγήσουμε κάθε ευκαιρία, να δείξουμε στον κόσμο μας ότι είμαστε… ΠΑΟΚ»

«Είμαστε αφοσιωμένοι στο έργο μας και θα ήθελα – αν έχω αυτό το δικαίωμα – να ζητήσω από τον κόσμο μας τον μέγιστο βαθμό υποστήριξης, όπως τόσες φορές έχουν κάνει. Τον σημαντικό αγώνα τον δίνουμε όλοι μαζί!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags