Facebook Pixel Μένει Τούμπα, που να γυρίσει ο κόσμος τούμπα!
| 2014-02-22 10:00:00

Μένει Τούμπα, που να γυρίσει ο κόσμος τούμπα!

Μένει Τούμπα, που να γυρίσει ο κόσμος τούμπα!

Ποιος διεθνής Έλληνας άσος θέλει να συνεχίσει στον Δικέφαλο, παρότι δεν φαίνεται να έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Στέφενς; Το συμβόλαιό του είναι πολύ καλό, βλέπετε...

Όταν αποκτήθηκε, μάλιστα, η διοίκηση και το τεχνικό τιμ πόνταραν στο να πάρει θέση βασικού στην 11άδα, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει για ένα εύλογο σερί παιχνιδιών! Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν σκέφτεται να το κουνήσει από τη Θεσσαλονίκη, παρότι υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό για την περίπτωσή του...

Ποιος είναι; Ο Νίκος Σπυρόπουλος, που η αλήθεια είναι πως δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στον Δικέφαλο. Παρότι το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να παίρνει παιχνίδια, είναι σαφές ότι ο Στέφενς προτιμάει τον (κατά πολύ) μεγαλύτερό του Λίνο.

Ο "Σπυρό", όμως, δεν φαίνεται να έχει τη διάθεση να φύγει από τον ΠΑΟΚ, καθώς αν ήθελε θα το είχε κάνει ήδη! Δεν είναι μόνο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ (και η προοπτική που μπορεί να δώσει σε έναν ποδοσφαιριστή), που θα μπορούσε να τον συγκινήσει. Τον περασμένο Γενάρη υπήρξε πρόταση από ομάδα της Ρουμανίας για την απόκτησή του, με συμβόλαιο 250 χιλ. ευρώ, αλλά ο Έλληνας άσος αρνήθηκε.

Ο λόγος; Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και να κερδίσει θέση βασικού. Στο κάτω-κάτω, το συμβόλαιό του επιτρέπει να το κάνει και ο Λίνο δεν πρόκειται να αγωνίζεται για καιρό ακόμα. Ο Σπυρόπουλος είναι γεννημένος μαχητής και σκοπεύει να εξαντλήσει τις πιθανότητες, ακόμα και τώρα που η σεζόν φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, να κερδίσει φανέλα βασικού στον Δικέφαλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags