Ο Ντάνιελ Πράνιτς, που μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ βρέθηκαν στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού. «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Στόχος μας είναι η νίκη.

Πηγαίνουμε βήμα-βήμα όπως πάντα και για μένα το σημαντικό τώρα είναι το ματς με τον Εργοτέλη και σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και ελπίζω με τους οπαδούς μας να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να συνεχίσουμε έτσι», σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε για το ποιος θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Για μένα φαβορί είναι η Μπάγερν Μονάχου. Αν δείτε πως παίζουν, όλα δείχνουν πολύ απλά, νομίζω ότι έχουν την καλύτερη ομάδα τις τελευταίες δύο σεζόν και νομίζω ότι θα πάρουν τον τίτλο».

Από την πλευρά του, ο Μάρκους Μπεργκ είπε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τους οπαδούς μας και ωραίο για τους παίκτες όταν υπάρχει καλή σχέση ειναι πολύ σημαντικό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταμείψουμε τους φιλάθλους μας».

Όσον αφορά το ματς με τους Κρητικούς, είπε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αύριο, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Πρώτος στόχος είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα και το σερί που έχουμε».