Είναι όμορφη, σέξι και ανεβάζει την τεστοστερόνη του ανδρικού κοινού στο κόκκινο, το οποίο είναι και το αγαπημένο της χρώμα. Βλέπετε είναι βαμμένη οπαδός του Ολυμπιακού και την Κυριακή θα πάρει θέση στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τη Βαλεντίνα Τσεπάνου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στον σκύλο για τη μάχη των “αιωνίων”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Θα πας Καραϊσκάκη για να δεις το ντέριμπι;

«Εννοείται! Έχω πάρει εισιτήριο για τα επίσημα και δεν βλέπω την ώρα για να μπω στο γήπεδο!»

Πως βλέπεις το ματς;

«Βλέπω φυσικά, νίκη του Ολυμπιακού».

Πιστεύεις ότι θα βάλει πολλά γκολ ο Ολυμπιακός, έχοντας ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ για τους “16” του Champions League;

«Ο Ολυμπιακός, δεν παύει να 'ναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ναι η νίκη με τη Μάντσεστερ μας ανέβασε όλους, αλλά το παιχνίδι της Κυριακής, είναι ένα ντέρμπι. Και ο Παναθηναϊκός ξέρω ότι τελευταία έχει δυναμώσει».

Ποιους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεχωρίζεις;

«Τον Ρομπέρτο και τον Μανωλά. Είναι οι φύλακες άγγελοι του Θρύλου».

Σου αρέσουν και εμφανισιακά;

«Δεν βλέπω ποτέ έναν ποδοσφαιριστή πως είναι εμφανισιακά; Δεν σκέφτομαι έτσι. Όταν πάω γήπεδο βλέπω μόνο μπάλα και αναγνωρίζω ποιος παίζει καλά».

Θα ήθελες να κάνεις μία πρόβλεψη για το σκορ του αγώνα;

«Πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός με 2-1».

Στο τέλος θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε, με τί ασχολείσαι αυτή την περίοδο;

«Ετοιμάζω τα χαρτιά μου για να πάω για μικρό χρονικό διάστημα στο εξωτερικό. Υπάρχει μία προγραμματισμένη φωτογράφηση. Από εκεί και πέρα, αν προκύψει κάτι αξιόλογο, μπορεί να παραμείνω την παραμονή μου εκτός Ελλάδας».

Απολαύστε τη Βαλεντίνα στο φωτορεπορτάζ του Sportdog.gr: