Facebook Pixel Μάγκας ο Στέφενς, έκανε μία χόρτα τον ΠΑΟΚ!
| 2014-03-05 11:00:00

Μάγκας ο Στέφενς, έκανε μία χόρτα τον ΠΑΟΚ!

Μάγκας ο Στέφενς, έκανε μία χόρτα τον ΠΑΟΚ!

Πώς κατάφερε ο Ολλανδός προπονητής να αρπάξει τα 200 χιλιάρικα της αποζημίωσης, ενώ έφυγε νύχτα από τον ΠΑΟΚ; Μην το συζητάτε, ο άνθρωπος είναι μεγάλη κοουτσάρα!..

Να πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή; Ο Χουμπ Στέφενς είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, για δύο χρόνια. Με το που υπέγραψε, τσέπωσε ολόκληρο τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του! Ένα θέμα που είχε γίνει ευρείας λήψης το περασμένο καλοκαίρι. Δεν αμφισβητείται από κανέναν δηλαδή.

Τι έγινε τώρα; Ο Σαββίδης αποφάσισε να τον διώξει πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ο Στέφενς με τη σούπερ συμφωνία που είχε κάνει με τον Δικέφαλο, όχι μόνο δεν επέστρεψε μέρος των χρημάτων από τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά πήρε και 200 χιλ. ευρώ σαν αποζημίωση, επειδή δεν θα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν!

Κάτι που παρουσιάστηκε σαν... επιτυχία των Θεσσαλονικέων από τα Μέσα, επειδή γλίτωσε, λέει, τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου η ομάδα! Ας τα πούμε, όμως, μία φορά ακόμα, μήπως και δεν έχει καταλάβει καλά κάποιος: έφυγε από τις αρχές Μάρτη από τον ΠΑΟΚ, πληρωμένος μέχρι το τέλος της σεζόν, συν 200 χιλ. ευρώ αποζημίωση! Δεν ξέρουμε αν είναι καλός προπονητής ή όχι, τελικά, ο Χουμπ. Στις συμφωνίες του όμως, είναι μεγάλος μάγκας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags